Haberler

Birlikte Yaşadığı Kadını Öldürdüğünü İtiraf Eden Şahıs Polise Teslim Oldu

Güncelleme:

Akşam saatlerinde Başakşehir Polis Merkezi'ne gelen Aziz Ç. isimli şahıs birlikte yaşadığı Nuborakhon Usmonova'yı öldürdüğünü itiraf etti.

Başakşehir'de yaşayan Aziz Ç.'nin polis merkezine gelerek birlikte yaşadığı kadını öldürdüğünü söylemesi üzerine, belirtilen adrese giden polis ekipleri Noborakhon Usmonova'nın cansız bedeni ile karşılaştı.

SABAH KAVGA, AKŞAM CİNAYET

Aziz Ç., karakoldaki ifadesinde, sabah saatlerinde, birlikte yaşadığı Nuborakhon Usmonova isimli kadın ile aralarında bir kavga yaşandığını, akşam saatlerinde ise Usmonova'yı öldürdüğünü söyledi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

Kaynak: Haberler.Com / 3. Sayfa

Başakşehir 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (4)

Achh Uzun Tirrros Coban Ach Bi Deffolsan:

Kuduzzz vYobbazzSeriatci Cihaddci Akkoyunlar Yerli Kadin Kiz Cocugu Kanindan Doyup Simdide Yabanci Turist Kadinlari Vaahsice öldürsün

22
10
yanıtYanıtla
BU NE ŞİDDET:

Haber detaylı yayınlamadan artı anlamadan dinlemeden yorumu çakmışsın. . .

yanıt4
yanıt4
emre:

:D Bu nasıl bir zihniyet kardeş? Umarım şaka yapmışsındır, yoksa bu durumu da Akp''ye yıkmaya çalıştıysan (gerçekten, ciddi şekilde) muhalefet destekçileri tımarhaneye kapatılmalı. Akp''yi suçlamaya bahane arayan zavallı olarak düşüncem

yanıt3
yanıt6
TEMİZ FUTBOL:

Yalandan kim ölmüş . Kadınlara şiddet devam eder ise, İstanbul''da içsavaş olsun . . .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title