Haberler

Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz öldü mü? Uğur Güneş diziden neden ayrıldı? Uğur Güneş (Yılmaz Akkaya) kimdir, nereli, kaç yaşında?

Güncelleme:

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrol oyuncularından birisi Uğur Güneş diziden neden ayrıldı çok merak ediliyor. Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz Akkaya öldü mü, neden öldü, diziden mi ayrıldı? Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz neden öldü gibi soruların cevabı haberimizde.

Bir Zamanlar Çukurova'da haftalardır konuşulan an geldi. Dizinin başrolü Uğur Güneş, Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılıyor. Dizi severler merak ediyor: Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Uğur Güneş kimdir, kaç yaşında? İşte Bir Zamanlar Çukurova'nın Yılmaz'ı yakışıklı oyuncu Uğur Güneş hakkında merak edilen detaylar haberimizde.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YILMAZ DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Yılmaz'ı Uğur Güneş, projedeki çekimlerini tamamlayıp Adana'dan ayrıldı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; ünlü oyuncunun yeni dizisi ise merak konusu oldu. Kulislerde konuşulan bilgilere göre Güneş, Gold Film'in FOX için çekeceği "Kanunsuz Topraklar" dizisi için görüşüyor.

Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz öldü mü? Uğur Güneş diziden neden ayrıldı? Uğur Güneş (Yılmaz Akkaya) kimdir, nereli, kaç yaşında?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YILMAZ ÖLDÜ MÜ?

Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz'ın öldüğü iddia ediliyor. Fakat bu akşam yayınlanacak olan bölümde Yılmaz ve Züleyha Çukurova'dan kaçarken bindikleri araba ile uçurumdan aşağı yuvarlanıyor. Arabanın uçurumdan yuvarlanması sonucu Züleyha'nın kurtulacağı Yılmaz'ın öleceği iddia edildi.

UĞUR GÜNEŞ KİMDİR?

Uğur Güneş (d. 10 Kasım 1987), Türk oyuncu.

İsimsizler dizisinde "Kaymakam Fatih" karakterini canlandıran Uğur Güneş, 1987 yılında Ankara'da doğmuştur. Ankara'da büyüyen ve üniversite eğitimini de Ankara Üniversitesi'nde tamamlayan oyuncu en son Urfalıyam Ezelden isimli dizide Çetin karakterini canlandırmıştır. Ayrıca sinema filmlerinde de rol alan Uğur Güneş Şeytan-ı Racim isimli filmde Emrah karakterini canlandırmıştır. Güneş TRT 1'de yayımlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Tuğtekin karakterini canlandırdı. Atv'de yayımlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz Akkaya karakterini canlandırmaktadır.

ROL ALDIĞI YAPIMLAR

2011 : Yeniden Başla : Eray

2013 : Şeytan-ı Racim : Emrah

2014 : Urfalıyam Ezelden : Çetin

2015 : Diriliş Ertuğrul : Tuğtekin

2016 : Seddülbahir 32 Saat : Hüseyin

2017 : İsimsizler : Kaymakam Fatih

2018-2020 : Bir Zamanlar Çukurova : Yılmaz Akkaya

2019 : Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu : Cemal Tunalı

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Uğur Güneş Çukurova Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title