Haberler

Bir Zamanlar Çukurova'nın Yıldızı Vahide Perçin'in, Oyunculuğu Bırakacağı İddia Edildi!

Güncelleme:

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncusu Vahide Perçin'in, set şartlarından, uzun çalışma saatlerinden artık yorulduğu ve oyunculuğu bırakma kararı aldığı iddia edildi.

Başrollerinde usta oyuncu Vahide Perçin'in yanı sıra Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş gibi daha çok genç oyuncuların yer aldığı dizi perşembe günleri ekrana geliyor ve reyting listelerinde günün zirvesinde yer alıyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Yıldızı Vahide Perçin, Oyunculuğu Bırakıyor mu?

VAHİDE PERÇİN AYRILIYOR MU?

Büyük ilgi gören dizinin başrol oyuncusu Vahide Perçin hakkında ise şaşırtan bir iddia ortaya açıldı. Perçin'in set şartlarından, uzun çalışma saatlerinden artık yorulduğu ve oyunculuğu bırakma kararı olduğu konuşuluyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Yıldızı Vahide Perçin, Oyunculuğu Bırakıyor mu?

DİZİ SÜRESİ PES ETTİRDİ

"Bir Zamanlar Çukurova"da yer alan Perçin'in, bir bölümün 140 dakikadan fazla olması ve haftanın altı gününü sette geçirdiği için, böyle bir karar aldığı konuşuluyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Yıldızı Vahide Perçin, Oyunculuğu Bırakıyor mu?

EV BAKMAYA BAŞLADI BİLE

Perçin, final bölümünün ardından İstanbul'dan da ayrılacak. Usta oyuncunun, Urla ve Foça'dan ve bakmaya başladığı öğrenildi. Sadece sinema filmlerinde yer alacak Perçin'in işleri olduğu zaman İstanbul'a döneceği konuşuluyor. Vahide Perçin'in eski eşi Altan Gördüm de geçtiğimiz günlerde, "İstanbul'dan taşınıp, Foça'dan daha önce aldığımız eve yerleşeceğiz." demişti.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Yıldızı Vahide Perçin, Oyunculuğu Bırakıyor mu?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'NIN SON BÖLÜMÜNDE NE OLDU?

Züleyha ve Yılmaz'ın büyük buluşması olay oldu. Yüzleştiği acı gerçeklerden sonra, 'Hayallerimiz vardı, çocuğumuz olacaktı' diyerek acı çeken Yılmaz, intikam ateşini yeniden harladı. Fekeli'nin öldüğünü sanan Hünkar, onu karşısında görünce çok şaşırdı. Bu büyük karşılaşma, büyük sürprizleri de beraberinde getirdi. Yeni bölümde patlayan saatli bombanın ise, kimlerin hayatını karartacağı büyük merak konusu oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Ünalmış İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

aasdwe:

haftanın 6 günü çalışıp aylık 1600 tl almak zordur biliriz şartlar zor. allah yardımcın olsun gardaşım.

45
1
yanıtYanıtla
işçiyim abi:

3 tl yi unutmuşsun. onunla ben kocaman 3 ekmek alıyorum, lütfen. 3 tl deyip geçme. 5 kişi doyuyor onunla. . . .

yanıt23
yanıt1
Adınızı Yazın:

tez zamanda final olur inşaAllah. .

9
26
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Bence kendisine cehennemde bir yer baksın,, nasıl olsa gideceği yer orası,,

5
27
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Sedef,, sende aynısın,, senin yerinde orası

yanıt0
yanıt2
...:

BU DA HER YERDE YA DELİ MİDİR NEDİR

yanıt1
yanıt0
YARGIÇ:

NİYE YARGILAYICI SENMİSİN CEHENNEME GİDECEĞİNE KARAR VERİYORSUN.

yanıt0
yanıt0
hamdi karataş:

EY Fatihin torunları neleri izliyorlar. Ecdat iyi ki bu halimizi görmediler.

3
19
yanıtYanıtla
mebrure:

başroldeki kız hiç yakışmamış. diziyi vahide perçin bile kurtaramamış.

2
10
yanıtYanıtla
Hatice:

Bir dizi bu kadar uzun olmamalı. Dizinin sonuna kadar izlemeye çalışıyorum, izlerken uykum geliyor. En geç 11:00''da bitmeli. Bizim gibi ertesi gün işe gidecek olanlar içinde zor oluyor. Diziyi çok beğeniyorum , Vahide Hanım, Hünkâr Hanım karakterini müthiş canlandırıyor, çok başarılı.

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title