Haberler

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan oyuncu Uğur Güneş, yeni dizisi için imaj değiştirdi

Güncelleme:

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan oyuncu Uğur Güneş, yeni dizisi Kanunsuz Topraklar için imajını değiştirdi. Sakalını ve bıyığını kesen başarılı oyuncu, son halini Instagram hesabından sevenleriyle paylaştı.

Aralık ayında ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılan Uğur Güneş, Kanunsuz Topraklar dizisi için hazırlıklara başladı. Bir süredir dizi için özel bir diyet ve spor programı uygulayan yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz günlerde sohbet ettiği basın mensuplarına pandemi nedeniyle daha çok evde vakit geçirdiğini ve yeni dizisinin hazırlıklarının da sürdürdüğünü belirtti.

SAKALINI BIYIĞINI KESTİ

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Güneş, yeni imajını paylaştı. Bir Zamanlar Çukurova dizisi için sakallarını ve bıyığını uzatan yakışıklı oyuncu yeni dizisi için de sakallarını kesti. Yeni imajını Instagram hesabından paylaşan Güneş, yeni tarzıyla dikkat çekti. Oyuncunun bu imaj değişikliğinin, yeni dizisinin çekimlerinin başlayacağı ve dizi için sakalını kestiği öğrenildi. Dizinin çekim tarihi henüz net değil. Uğur Güneş'in dizide 'Davut' isimli bir madenciyi oynayacağı belirtildi.

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan oyuncu imaj değiştirdi

"SETLERİ ÖZLEDİM"

Güneş, başka bir paylaşımın da ise dizinin yönetmenliğini yapacak olan Faruk Teber'e seslenerek "Setleri özledim" notunu düştü.

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan oyuncu imaj değiştirdi

BİR MADENCİYE HAYAT VERECEK

Uğur Güneş, FOX TV'de yayınlanacak olan Kanunsuz Topraklar dizisinde, çalıştığı maden şirketinin sahibinin kızına aşık olan Davut isimli bir madenciye hayat verecek. Rolü için kondisyon tutan ve sporla kas yapan oyuncu, diyetle de vücudunu şekillendirdi.

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan oyuncu imaj değiştirdi

Dizide Davut'un aşık olduğu Gülfem karakterine ise Esra Bilgiç hayat verecek. 1930'lu yıllarda geçen dönem projesi için, İstanbul'a o yılların özelliklerini taşıyan bir plato kuruluyor.

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan oyuncu imaj değiştirdi

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan oyuncu imaj değiştirdi

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan oyuncu imaj değiştirdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bir Zamanlar Çukurova Faruk Teber Uğur Güneş Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

Mehmet İsa Civan:

Bu çocuğun hakkını vermek lazım. Sinemamız için Başarılı ve ihtiyaç duyulan bir jön

52
8
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Abi o değil de o vücudu hemen nasıl yapıyorlar 3/5 ayda anlamış değilim.

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title