Haberler

Bir İşçi Daha

Adana’da kanalizasyon çalışması sırasında toprak altında kalan işçi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi’nde inşaatı devam eden bir apartmanın açılan kanalizasyon çukuruna boru döşeyen Atilla Kılıç (30), kayan toprağın altında kaldı.

Arkadaşları iş makinesinin de yardımıyla yaptıkları çalışmada Kılıç’ı toprak altından çıkardı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ambulansa alıp müdahale ettikleri Kılıç kurtarılamadı.

"AİLESİNE NE DİYECEĞİM"

Bu arada, olay yerine gelen Kılıç’ın eniştesi Ali Bulut gözyaşları içinde yakınlarına telefon açtı. Bir süre tek başına gözyaşı döken Bulut’un yanına babası Mehmet Bulut ve akrabaları geldi. Bulut babasına, "Atilla ölmüş ben şimdi, ailesine nasıl diyeceğim" diyerek ağladı. Baba Mehmet Bulut telefonu alıp Kılıç’ın ailesine haber verdi.

BİRİ 3 AYLIK 2 ÇOCUĞU VAR

Kılıç’ın 4 yıl önce evlendiği, bu evlilikten 2 yaşında ve 3 aylık çocuklarının olduğu öğrenildi. Kılıç’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere cenaze aracıyla adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Bu arada olay yerine gelen polis, olayla ilgili inceleme başlattı. Kılıç’ın yarın otopsinin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Bulut Atilla Kılıç Seyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title