Haberler

"Bir Daha Evlenmem" Diyen Burak Hakkı Nikah Masasına Oturacak

Güncelleme:

İlk evliliği sonrası, "Bir daha evlenmem" diyen yakışıklı oyuncu Burak Hakkı yeminini bozdu. Yunanlı sevgilisine 50 bin TL'lik tektaş alan Hakkı, yeniden nikah masasına oturacak.

Eski eşi Sema Şimşek ile ayrılığının ardından "Bir daha evlenmem" diye yemin eden yakışıklı oyuncu Burak Hakkı, Yunanlı sevgilisi Hara Papa ile nikah masasına oturacağını söyledi. Hakkı, sevgilisine 50 bin TL'lik tektaş aldı. Düğüne Hakkı'nın eski eşi Sema Şimşek de katılacak.

"ESKİ EŞİNDEN BOŞANDIKAN SONRA BİR DAHA EVLENMEM" DEMİŞTİ

Oyunculuk kariyerine Yunanistan'da devam eden Burak Hakkı, ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor… Manken Sema Şimşek'le 10 yıllık evliliğini 2012'de bitiren ve bu evlilikten Rüzgar adında bir oğlu olan Hakkı, yeminini bozdu. Boşandıktan sonra "Bir daha evlenirsem eski eşim Sema ile evlenirim" diyen ünlü oyuncuyu sözünden Yunan aşkı Hara Pappa döndürdü.


50 BİN LİRALIK TEKTAŞ ALDI

Son 4 yılda DJ Lia Papadakis ve sunucu Konstantina Spyropoulou olmak üzere 2 ayrı Yunan güzelle aşk yaşayan Burak Hakkı, Mart ayından bu yana Pappa ile birlikte… Mutluluğu Yunan güzelde bulan ünlü oyuncu geçtiğimiz gün sevgilisine evlenme teklif etti. Hara Pappa'dan 'Evet' yanıtını alan ünlü oyuncu, 2 aylık aşkına tektaş yüzüğü takıp evlilik yolunda ilk adımı attı. Sevgilisi için kesenin ağzını açan Hakkı, 50 bin liralık pırlanta yüzükle Pappa'nın ayağını yerden kesti. Yunan güzelle dünyaevine girmek için gün sayan yakışıklı oyuncu, aşkına aldığı tektaşı da instagram'da paylaşıp mutluluğunu herkese ilan etti.


DÜĞÜNDE ESKİ EŞİ DE OLACAK

Yunan model Hara Pappa ile kısa sürede nikah masasına oturma kararı alarak herkesi şaşırtan Burak Hakkı'nın düğün hazırlıklarına başladığı öğrenildi. Hayatını Komşu'da sürdüren 44 yaşındaki oyuncu, düğünü yaz sonunda Yunanistan'da yapmayı planlıyor. Burak Hakkı ile Yunan sevgilisinin düğününe dostluğunu sürdürdüğü eski eşi Sema Şimşek de davetli olacak.





Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sema Şimşek Burak Hakkı Yunanistan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title