Haberler

Bilim insanları, denek olarak kullandığı maymunların kafasını matkapla delip beton döküyor

Güncelleme:

Belçika'da bilim insanları, insanlar üzerinde kullanılacak ilaçların denemesi için maymunları denek olarak kullandı. Maymunların kafasını matkap ile delip cihaz yerleştirdikten sonra betonla kapattıkları fotoğraflar ortaya çıkınca hayvan severler büyük tepki gösterdi.

Belçika'da bir üniversite laboratuvarında bilim adamlarının denek olarak kullandığı maymunların kafasını matkap ile delip cihaz yerleştirdikten sonra betonla kapattıkları fotoğraflar ortaya çıkınca hayvan severler büyük tepki gösterdi.

"HAYVANLARIN BU ŞEKİLDE KULLANILMASI GEREKSİZ"

Hayvan Hakları Koordinatörü Jen Hochmuth, insanlar üzerinde kullanılacak olan ilaçların denemesi için hayvanların bu şekilde kullanılmasının faydalı bir yol olmadığını aksine hayvanlar için zulüm olduğunu ve gereksiz olduğunu söyledi.

Bilim insanları, denek olarak kullandığı maymunların kafasını matkapla delip beton döküyor

MAYMUNLARIN BEYİN HAREKETLERİNİ TAKİP EDİYORLAR

Bilim adamları, kafatasına yerleştirdikleri cihazları beton ile sabitleyip ilaç verilen maymunların beyin hareketlerini takip ediyor. İnsan hakları örgütleri, yapılan deneylerin %79'unda hayvanların kullanıldığını söyledi.

Bilim insanları, denek olarak kullandığı maymunların kafasını matkapla delip beton döküyor

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Belçika Haberler

500

Yorumlar (119)

Zeyno:

Bence bu masum hayvanlarin yerine tecavuzvuler sapiklar katiller denek olarak kullanimlali net.

74
10
yanıtYanıtla
Armatör:

o zaman senin onlardan ne farkın olacak ! kötülüğü kötülük yaparak kapatamazsın. onları vicdanına bırakmalısın herşeyden kaçabilirsin ama vizdanından kaçamazsın . ayrıca bu deneyi yapan kendilerine araştımacı doktor diyen mahlukatlardan hiç bahsetmiyor ona karşı tepki bile vermiyorsun bunuda bi düşün istersen .

yanıt4
yanıt7
Nalan can:

Bence haklısınız hapiste fazla boğaz besliyeceyimize kobay olarak kullanılması iyi bence

yanıt3
yanıt1
Eylm:

Aynen çok haklısın

yanıt2
yanıt1
MUHAMMET:

ULAN HAYVANDA YAPMAYACAKLARDA İNSANDAMI YAPACAKLAR. TABİKİ O İLAÇLAR BİRİNDE DENENCEK. HAYVANDA DENENCEK TABİ. O ZAMAN SEN DENEK OL. ANAN BABAN DENEK OLSUN. HASTA OLDUGUNDA İLAÇ ALMAYI BİLİYORSUNYA. O İLAÇ BULUNANA KADAR KAÇ HAYVAN KAY EVSİZ KAÇ FAKİR İNSAN DENEK OLUP O İLAÇLARI KULLANDI VE YAN ETKİSİNİ GÖRDU. ONLARIN SAYESİNDE HASTA OLUNCA Bİ İGNE Bİ HAP ALIP İYİLEŞİYORSUN. BU KADAR KAFANIZDAMI BASMIYOR. ALLAHIN GERİ KAFALILARI

17
37
yanıtYanıtla
Makif:

Ulan aptal insan burada denek olmalarından ziyade yapılan muameleden şikayetçiler hayvanın kafasına beton dökmek ne ! Bu tarz deneyleri senin gibi vicdansız insanlar üzerinde yapmak daha yerinde olacaktır . Bir de tecavüzcü sapık insanları da katalım ... Gerçi bizim ülkede tecavüzcüler el üstünde tutuluyor ya neyse ...

yanıt9
yanıt1
Sanane:

Laflarına dikkat et ve hayvanlarına canı var, onlar da acı çekiyor. Allah onları biz kafalarını matkapla delip beton dökelim diye göndermedi. Senin kafanı deseler keşke. Sana göre hayvanlar acı çekebilir ya. Acı çekmeye mahkumsun.

yanıt6
yanıt0
Mallığınız bitsin artık:

Değil mi senin gibi hayvanları kullanabilirler mesela

yanıt3
yanıt0
Mallığınız bitsin artık:

Degil mi senin gibi hayvanları kullanabilirler mesela

yanıt1
yanıt0
Öz:

Çocuk tecavüzcülerini, katilleri yıllarca hapiste besleyeceğimize onları denek olarak kullanabiliriz. Hem bir işe yaramış olurlar. Hayvanların ne günahı var?

yanıt5
yanıt1
Tüm 119 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title