Haberler

Bilecik'te 23 Yaşındaki Genç, Ağabeyi ile Tartıştı 5. Kattan Atladı

Güncelleme:

Bilecik'de ağabeyi ile tartışan 23 yaşındaki Ahmet Aktaş, oturdukları evin 5'inci kat balkonundan atladı. Ağır yaralanan Aktaş kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Bilecik'de ağabeyi Ali Aktaş ile tartışan 23 yaşındaki Ahmet Aktaş, evin 5'inci kat balkonundan atlayarak intihar etti. Olay akşam saatlerinde İstiklal Mahallesi Ali Rıza Özkay Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Ahmet Aktaş ile ağabeyi 27 yaşındaki Ali Aktaş arasında aile içi anlaşmazlıktan dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Ahmet Aktaş balkona çıkarak 5'inci kattan atladı. Ağır yaralanan Ahmet Aktaş, 112 ambulansıyla Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aktaş, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

AĞABEYİ POLİSE İFADE VERDİ

İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen ağabey Ali Aktaş polislere kardeşi ile aralarında tartışma çıktığını, tartışmanın ardından Ahmet Aktaş'ın sinirlenip kendini balkondan boşluğa bıraktığını söyledi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Aktaş Bilecik Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

nene233:

abi ev senin artık doya doya at koştur senin gibi kardeşlerim oldugu için bende çoğu zaman intiharı düşündüm o evden kaçmak için evlendim hemde hiç sevmedigim insanla hiçte mutlu değilim sizin gibi anormalleri mutlu etmek için yüreğimdeki yangını en iyi ben biliyorum hepinizi allaha havale ediyorum

10
0
yanıtYanıtla
yazık:

çoküzüldüm

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title