Haberler

Bilecik: Bilecik'in Bozüyük İlçesi'nde Cezaevi El İşi Sergisi Açıldı

Bilecik'in Bozüyük İlçesi'nde, Açık Ceza İnfaz Kurumu tarafından el işleri ve resim sergisi açıldı.

Bilecik'in Bozüyük İlçesi'nde, Açık Ceza İnfaz Kurumu tarafından el işleri ve resim sergisi açıldı.

Mahkumların ve cezaevi personelinin yaptığı çeşitli el işleri ve tabloların yer aldığı sergi, bir hafta boyunca Eski Toprakbank'ın bulunduğu yerde ziyarete açık olacak.

Bozüyük Cumhuriyet Savcısı Ayhan Demir tarafından açılışı yapılan sergide, çeşitli el işleri ve resimler bulunuyor. Cezaevi Müdürü Ali Turan Karadağ, 2003 yılında kurulan cezaevinin 108 mevcuduyla çeşitli iş kollarında faaliyet gösterdiğini belirterek, "Diğer ceza infaz kurumlarına yatak ve yastık, kamu ve özel kurumlara kafes tel ve beton direk üretimi, Adalet Bakanlığı'na bağlı kurumlara ise inşaat onarım hizmeti veriyoruz. Her türlü meslek ve eğitim faaliyetleri sürmekte olup, hükümlülerin topluma hazırlanması sağlanmakta ve aynı zamanda üretim yapılarak ülke ekonomisine katkıda bulunulmaktadır. Bugün kurumda bulunan hükümlülerin boş zamanlarını değerlendirerek yaptıkları el işlerine ve kurum personeli Hasan Üstün'ün resim çalışmalarına ait serginin açılışını yapıyoruz" dedi.

Sergi açılışına; Bozüyük Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu,Garnizon Komutanı Albay Zafer Yalçı, Bozüyük İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çıbık ve daire amirleri katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title