Haberler

Bilecik Belediye Başkanı Yağcı'nın Kayınpederi Toprağa Verildi

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın vefat eden kayınpederi İbrahim Uygun, merkez Cumalı köyünde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Bilecik Devlet Hastanesi'nde uzun süredir tedavi gören Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın eşi Fatma Yağcı'nın babası ve belediye personellerinden Hakan Uygun'un dedesi İbrahim Uygun (85) vefat etti. Uygun için ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Vali Yardımcısı Hıdır Kahveci, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mefail Ateş, AK Parti Bilecik il ve ilçe yöneticileri, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, müftülük temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Selim Yağcı ve yakınları, cenaze namazı sonrasında taziyeleri kabul ederek, vatandaşlara teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Yağcı Selim Yağcı Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title