Haberler

Bigadiç Belediyespor'a BESYO'dan Destek

Güncelleme:

Bigadiç Belediyespor'un 2016-2017 sezon açılışına BESYO Akademisyenleri damga vurdu.

Voleybol müsabakalarında geçtiğimiz sezonu Şampiyon olarak, Futbol müsabakalarını da başarı ile tamamlayan Bigadiç Belediyespor'lu öğrencilere sezon açılışlarında yalnız bırakmayan hocaları Balıkesir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Doç. Dr. Fahri Akçakoyun, Dr. Nahit Özdayı, Öğr. Gör. Uğur Yalnız, Arş. Gör. Alp Kağan Kilci, Arş. Gör. Bekir Çiftçi, Balıkesir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Genel Sekreteri Turan Kara'dan destek geldi.

Portekiz'de yapılacak olan Üniversiteler arası Futbol Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek olan Balıkesir Üniversitesi Futbol Takımı hocası Valıkesir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Dr. Nahit Özdayı; ''Öğrencilerimiz üniversite öğrenimlerini Bigadiç Belediyespor Kulübünün ve antrenörlerinin disiplinli ve düzenli çalıştırmalarına borçlu olduklarının bilinciyle kareket ederek başarı kazanıyorlar. Bizlerde başarının sırrı disiplinli çalışma diyerek öğrencilerimizi her konuda destekleyerek yardımcı oluyoruz. Böyle anlamlı bir günde mutlu ve memnun oldukları Bigadiç'te öğrencilerimizi yalnız bırakmak istemedik. Sezon açılışları hayırlı olsun, kazasız belasız bir sezon geçirmeleri dileğiyle başarıları daim olsun'' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Akçakoyun Bigadiç Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title