Haberler

Beyşehir Gençlik Merkezi, Özel Harekatçı Olmak İsteyen Gençlere Kapılarını Açtı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde bulunan Gençlik Merkezi, polis ve askerlik mesleğine girmeye hazırlanan gençlere destek vermek için kapılarını açtı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde bulunan Gençlik Merkezi, polis ve askerlik mesleğine girmeye hazırlanan gençlere destek vermek için kapılarını açtı.

Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır yaptığı açıklamada, Beyşehir'de özel harekatçı polis olmak isteyen gençlere Gençlik Merkezi bünyesinde kurdukları parkurla hizmet verdiklerini söyledi. Bu yıl, yaklaşık 3 aydır sınavlara hazırlanan 200'e yakın gencin merkezde oluşturulan özel parkurda beden eğitim öğretmenleri ile birlikte, fiziki ve bedeni yeterliliklerini daha üst noktaya çıkarmak için çalıştıklarını söyleyen Bayındır, "Burada çalışan 16-26 yaş aralığındaki gençler, çalışmalara gruplar halinde katılıyor. Lisede ve yüksekokul ile fakültelerde öğrenim gören gençlerin yanı sıra, lise mezunu olup da özel harekatçı polis, polis ve askerlik mesleğine girmek isteyen gençler de bu hizmetimizden yararlanıyor. Bu yönde gelen talepleri karşılayarak, gençlerimizin bu sınavlarda başarılı olmaları için biz de destek olmaya çalışıyoruz. İnşallah gönüllerindeki mesleği kazanırlar" dedi.

Beden eğitim öğretmeni Mahmut Çay ise, Gençlik Merkezi'nde gençleri polisliğe, özel harekatçı polis ve askeri sınavlar ile BESYO yetenek sınavlarına hazırladıklarını belirterek, "Özellikle hafta sonlarında gençlerimizi gruplar halinde oluşturduğumuz özel parkurumuzda çalıştırıyoruz. Yoğun bir ilgi var. Çoğu severek geliyor, hayalindeki meslek için geliyorlar. Bu çalışma azimleri ise bizlere de şevk veriyor. Böyle gençleri gördükçe biz de bundan mutlu oluyoruz, gurur duyuyoruz. Gençlik merkezimizde genelde kondisyon çalışıyoruz, ardından çabuk kuvvet, dayanıklılık, esneklik çalışmasından sonra polis akademimizin belirlemiş olduğu parkuru kurarak, o yönde de çalıştırıyoruz. Her çalışma grubunun belli bir programı var. Özel harekata hazırlanan yaklaşık 200'e yakın öğrencimiz var. Liseye devam eden öğrencilerimiz de yaz döneminde sınavlar için şimdiden hazırlanıyorlar" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Murat Özaltun ise gençlik merkezini ziyaret ederek, sınavlara hazırlanan gençlere başarı temennisinde bulundu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Bayındır Beyşehir Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title