Haberler

Beyşehir'de 10 Nisan Polis Haftası Kutlamaları

Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü etkinleri çerçevesinde Konya’nın Beyşehir ilçesinde kutlama programı düzenlendi.

Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü etkinleri çerçevesinde Konya'nın Beyşehir ilçesinde kutlama programı düzenlendi.

Atatürk Anıtında gerçekleştirilen törenle başlayan kutlamalara Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Arif Turfand, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç, emniyet teşkilatı mensupları, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gazi ve şehit yakınları katıldı. Anıt alanındaki programın ardından ilçe protokolü ve emniyet teşkilatı mensupları ile gazi ve şehit yakınları Beyşehir Şehitliğini ziyaret ederek dua etti. İlçe Emniyet Müdürü Kılıç ve bir grup teşkilat mensubu daha sonra İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir'i makamında ziyaret etti. Kutlamalar dolayısıyla Beyşehir Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesinde de bir program düzenlendi. Konferans salonundaki programda, hafta dolayısıyla düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol tarafından verildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Özaltun Hasan Kılıç Beyşehir Konya Politika Güncel Haberler

title