Haberler

Beypazarı'nda Şehitlere Saygı ve Bayrak Yürüyüşü

Beypazarı ilçesinde, Keltepe Şehitlere Saygı ve Bayrak Yürüyüşü düzenlendi.

Beypazarı ilçesinde, Keltepe Şehitlere Saygı ve Bayrak Yürüyüşü düzenlendi.

Depelarkası Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Keltepe Şehitlere Saygı ve Bayrak Yürüyüşü'ne ellerinde bayraklarla çok sayıda vatandaş ve bazı şehit yakınları katıldı.

Dernek Başkanı Sevin Uzunoğlu, bölgenin bin 880 rakımlı en yüksek yeri olan Keltepe'ye yapılan saygı yürüyüşünün bu yıl üçüncüsünü düzenlediklerini söyledi.

Yürüyüşü, zirvede dikili bulunan devasa bayrak direğine Türk bayrağının çekilmesiyle tamamladıklarını belirten Uzunoğlu, "Yürüyüşe, ellerinde Türk bayraklarıyla çok sayıda vatandaşla şehit yakınları katıldı. Tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anarken gazilerimize de uzun ömürler diliyorum." dedi.

Yürüyüşe katılan şehit babası Yusuf Bilgin de çevik kuvvet polisi olan oğlunun 23 yaşında şehit olduğunu belirterek, böyle anma günlerinde oldukça da duygulandığını söyledi.

Elinde Türk bayrağıyla yürüyüşe katıldığını anlatan Bilgin, "Bu ülkenin kimseye verilecek bir karış toprağı yok.Bunun böyle bilinmesi gerekir. Çanakkale'de, Dumlupınar'da, Sakarya'da ecdadımız, bu ülkeyi bize vatan yaparken, binlerce şehit vermiş. Kanla canla bu topraklar bize vatan olmuş. Öyle kolay değil bu vatanı bölmek, parçalamak. Buna da asla müsaade etmeyiz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Yusuf Bilgin Beypazarı Politika Güncel Haberler

title