Haberler

Beyoğlu'nda Otomobil Motosiklete Çarptı: 1 Ölü

Güncelleme:

Beyoğlu'nda bir otomobil, seyir halindeki motosiklette çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Beyoğlu’nda plakası belirlenemeyen aşırı hızlı bir otomobil, önünde ilerleyen motosiklete arkadan çarptı. Yol üzerinde metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirdi. Kaza, saat 01.45'de Beyoğlu Necatibey Caddesi üzerinde Galata Köprüsü istikametinde meydana geldi.

ÖNCE MOTOSİKLETE SONRA PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPTI

Edinilen bilgiye göre, plakası henüz tespit edilemeyen ve aşırı hızlı olduğu iddia edilen bir otomobil, önce önünde seyreden Volkan Nuhoğlu idaresindeki 34 TP 5446 plakalı motosiklete, ardından da yol kenarında park halindeki 34 GZY 42 plakalı araca çarptı.

Sağlık ekipleri, Nuhoğlu'na dakikalarca kalp masajı yaptı ama olmadı...

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, yerde metrelerce sürüklenen Volkan Nuhoğlu ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, Nuhoğlu'na dakikalarca kalp masajı yaptı. Yapılan tüm müdahaleye rağmen Volkan Nuhoğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen Nuhoğlu'nun ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirdi.

Volkan'ın anne ve babası dakikalarca oğullarının hayata dönmesini bekledi

"OĞLUM BIRAKMA BENİ"

Kaza yerinde baygınlık geçiren Volkan Nuhoğlu'nun annesi, uzun süre feryat ederken babası ise kaldırıma oturarak ağladı. Motosiklet sürücüsünün cesedi polisin incelemesinin ardından ambulansa konularak, İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri kazanın hemen ardından kayıplara karışan sürücüyü yakalamak için inceleme başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beyoğlu Galata Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

Erene@e.com:

Allah'ım sen gösterme yarabbim. Bizler bilgisayar karşısında böylesine üzülüyorsak o ana baba ne yapsın. Sen büyüksün yarabbim başta anasını babasına sonrada yakınlarına sabırlar ihsan eyle kabrini nur mekanını cenne eyle

31
1
yanıtYanıtla
TOPHANELİ...umtsri@hotmail.com:

BU KADAR GÜZEL BİR İNSANIN BU ŞEKİLDE VEFAT ETMESİ ÇOK KÖTÜ EKMEĞİNİN RISKININ PEŞİNDE HAKKIN RAHMETİNE KAVUSTU BİR O.ÇOCUGU YUZUNDEN YAKALANDIGI ZAMAN OZMAN ANASINI SIKICEZ BİZİM BÖYLE GÜZEL BİR KARDEŞİMİZİ ELİMİZDEN ALDI. VOLKANIM ALLAH MEKANINI CENNET EYLESIN SENI ÇOK SEVDİK HİÇ UNUTMAYACAGIZ.... BU DUNYADA KARSIMIZA KAÇTANE SEN GİBİ GÜZEL BİR KARDEŞİMİZ GELEBİLİRKİ BASKA....

13
5
yanıtYanıtla
Kemal Demirtaşkemaldemirtas.mim@gmail.com:

Allah Yar ve yardımcınız olsun. Başınız sağolsun, başka acı göstermesin.'Her ümmetin bir eceli vardır. Ecelleri gelince ne bir an geri kalırlar, ne de bir an ileri gidebilirler' (el-A‘râf 7/34; Yûnus 10/49), 'Al­lah eceli geldiğinde hiçbir kimse için erteleme yapmaz...' (Münâfikun 63/11).Ehl-i sünnet bilginlerine göre, öldürülen şahıs da (maktul) bütün insanlar gibi eceliyle ölmüştür. Çünkü ecel, hayatın tereddütsüz olarak son bulduğu andır. Şayet maktul öldürülmemiş olsaydı, o anda tabii veya bir başka biçimde ölecekti. Bu hususu belirleyen ilâhî iradedir. Şu halde katil o kişiyi öldürmekle onun ecelini öne almış değildir. Katilin cezayı hak etmesinin sebebi de, Allah'ın '...Kötülüklerin açığına da gizlisine de yaklaşmayın ve Allah'ın yasakladığı cana haksız yere kıymayın. İşte bunlar Allah'ın size emrettikleridir. Umulur ki düşünüp anlarsınız' (el-En‘âm 6/151)

12
3
yanıtYanıtla
ademademm@hotmail.com:

ALLAH yardımcıları olur .çok yazık olmuş insan yakınını kaybedince anlıyor karşısındaki insanın çaresizliğini,kimin kral kimin insan kimin hayvan olduğuna kendisi karar veriyor ama hayat bazen istediğin gibi gitmiyor.hatanın bazen sonunu göremediğimiz için istediğimiz gibi olaylar gerçekleşmiyor.insanlar çorba gibi hergün zaman tarafından karıştırılıyor.taşanlar ise sonu hüsranla bitiyor.

12
1
yanıtYanıtla
ihsan asılzadeihsanasilli@mynet.com:

istanbul pisikoopat sürücü kenti oldu sarhoş kaç km hızla gittiğini bilmiyor zikzak çiziyor önüne gelene takıyor yakalansa bile 2günde çıkıyor. sallandıracaksın böylelerini maalesef ülkemizde cezası yok Böyle köpekler toplum içinde kolunu sallayarak dolaşır bir başka yerde başkalarının canını yakar ALLAHTA ONU BU ŞEKİLDE CEZASINI VERSİN İNŞALLAH.

12
1
yanıtYanıtla
TOPHANELİLERtophanetayfunspor@gmail.com:

TOPHANELI KARDESIMIZI DUALAR ILE TOPHANE DEN UGURLAYACAGIZ RABBIM KALANLARINA SABIRLAR IHSAN ETSIN MEKANIN CENNET OLSUN KARDESIM

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title