Haberler

Beyoğlu'nda Kolpa Grubu rüzgarı esti

Güncelleme:

Beyoğlu'nda Kolpa Grubu rüzgarı esti Ünlü rock müzik grubu Kolpa, Beyoğlu'nda düzenlenen konserde hayranları ile bir araya geldi.

Beyoğlu'nda Kolpa Grubu rüzgarı esti

İSTANBUL - Ünlü rock müzik grubu Kolpa, Beyoğlu'nda düzenlenen konserde hayranları ile bir araya geldi.

Beyoğlu Belediyesi tarafından düzenlenen Hasköy Sahne'de Kolpa Grubu konser verdi. Haliç'in kıyısında Hasköy'de sahne alan Kolpa, söylediği şarkılar ile konsere katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı. Konsere Beyoğlu ile birlikte çevre ilçelerden de yoğun bir katılım oldu. Binlerce kişinin katıldığı konserde Kolpa'nın seslendirdiği 'Nasıl öğrendin unutmayı', 'Beni aşka inandır' ve 'Gurur Benim Neyime' şarkıları sırasında coşku tavan yaptı. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız konserin sonunda Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu'ya çiçek takdim etti.

"Gençlerimizin Kolpa'ya eşlik eden enerjileri var"

Beyoğlu'nun ve İstanbul'un gençlerine inandığını söyleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "Beyoğlu'nun gençleri burada ve müthiş bir enerji var. Bu enerji bütün sokaklara, mahallerine ve bütün insanımıza yansıyan bir enerji. Zor günler yaşadık afetler, yangınlar ve pandemiyi yaşadık. Çok fazla içimize kapandık. Bu tür imkanlar çok arandı. Bugün böyle bir imkan var. Beyoğlu'nun ve İstanbul'un gençlerine inanıyorum. Hem müzik hem tiyatroda hem de sporda gençlerimize daha çok alan açmak onları bir araya getirmek ve geride yaşadığımız olumsuzlukları ortadan kaldırmak için bu tür konserleri düzenliyoruz. Bu akşamda gençlerin sevdiği bir sanatçımız Kolpa Grubu var. Gençlerimizin Kolpa'ya eşlik eden enerjileri var" ifadelerinde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Beyoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title