Haberler

Beylikdüzü'nde Zumba Coşkusu

BEYLİKDÜZÜ Belediyesi, ilçedeki dans ve spor severleri Zumba festivali'nde buluşturdu.

BEYLİKDÜZÜ Belediyesi, ilçedeki dans ve spor severleri Zumba festivali'nde buluşturdu. Vatandaşları spor ve harekete teşvik etmek için gerçekleştirilen Zumba Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Zumba ZJ Tim grubu müzik eşliğinde vatandaşları coşturdu.

Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleştirilen etkinliğe yüzlerce kişi katıldı. ZumbaMaster Class, ZJ Gülen Sezmiş, Orit Habip, Nadya Otag, Gülcan Başkurt, Remzi Öztosun, ZIN Dilara Ulusoy, Ramazan Sağlam, Doğan Özdemir gibi Zumba sporu öncülerinin sahne aldı.

Zumba Eğitmeni Remzi Öztosun, "Bizler zumba ekibi olarak bu etkinliğe katkıda bulunmak üzere geldik. Bugün güzel bir hava var Beylikdüzü'ndeyiz. İstanbul'un bahara merhaba dediği bir gündeyiz. Beylikdüzü Belediyesi'nin bu güzel organizasyonunda bizler zumba ile beraber tüm halkımıza güzel bir şenlik bir etkinlik havasında eğlenmeye davet ediyoruz. Zumba çok yeni Türkiye'de bir yıldır inanılmaz derecede gelişti. Büyün spor salonlarında 7'den 70'e herkesin yapabildiği basit anlaşılabilir bir grup ve diz egzersizi. Bu egzersizi bu bölgede daha çok yaygınlaştırmak istiyoruz. Beylikdüzü Belediyesi bize büyük bir fırsat sundu. Eğlencenin tavan yaptığı bir yerde eğlenmeye başlayacağız." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Doğan Özdemir ulusoy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title