Haberler

Beyaz, Konuğunu Dekoltesini Kapatması İçin Uyardı

Güncelleme:

Cuma akşamları ekrana gelen Beyaz Show'a konuk olarak katılan kadın oyuncu Seranay Aktaş'ı, Beyazıt Öztürk dekoltesini kapatması için uyardı.

Cuma akşamlarının fenomen programlarından olan ve uzun yıllardır ekrandaki yerini koruyan Beyaz Show'da dün gece ilginç bir olay yaşandı.

"BİRAZ KAPATIR MISIN SERANAY"

Beyazıt Öztürk' sunuculuğunu yaptığı programa konuk olarak katılan ve Acun Ilıcalı tarafından Survivor'a katıldığı açıklanan kadın oyuncu Serenay Aktaş cesur bir kıyafetle programa giriş yaptı. Beyaz sohbete başladığı anda konuğunu biraz kapatır mısın Serenay diyerek dekolte konusunda uyardı.

ZENGİN KONUK KADROSU

'Beyaz Show'a bu hafta; Mustafa Ceceli, sunucu Saba Tümer, oyuncu Gürbey İleri, dövüşçü Murat Kazgan, oyuncu Serenay Aktaş ve Zakkum konuk oldu.

UYARI GELDİ

Program devam ederken, bu sene Survivor 'da izleyeceğimiz oyuncu Serenay Aktaş'a Beyazıt Öztürk'ten bir uyarı geldi. Öztürk, göbeğini açıkta bırakan bustiyer üstü ceket ve minik etekle programa katılan Aktaş'ı dekoltesi ile ilgili, kapatması ve dikkatli olması için uyardı.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Beyazıt Öztürk Serenay Aktaş Acun Ilıcalı Medya Haberler

500

Yorumlar (18)

rrrrrrseyitkalander@yahoo.com:

Güzel kız ALLAH İÇİN akpli türbanlı çirkin yaratıklar kıskanıp rütüğe baskı yapıp beyaza ceza verebililer niye çıkarıyon böyle güzelleri poroğramına diye

24
54
yanıtYanıtla
GNL ADAMIyalnizsandal@gmail.com:

YA BIRAKIN RAHAT DOLAŞSINLAR BE KARDEŞİM ALLAH BAZI CANLILARA KIYAFET ZORUNLULUĞU KOYMAMIŞ .

19
31
yanıtYanıtla
ndr_hh@live.de:

Kadin resmen bikinisiyle gelmis programa... Birilerinden giyinmek icin ders almalari gerekli...

30
8
yanıtYanıtla
AKDENİZzumrudu_anka@hotmail.com:

Benim anlamadığım şey zaten bacaklarınızı açmışsınız utanmanız yok anladıkda neden rahat oturamıyorsunuz gerile gerile oturun bacakbacak üstüne atarak neyi gizliyorsunuz?

24
5
yanıtYanıtla
ahuz zehirkeskekeske@mynet.com:

katılıyorum, kıyafetin hakkını veremeyenler giyinmesinler. hem giyiniyorlar hem cilve de cilve

yanıt0
yanıt0
SA'D BİN MUAZolcay_85_@hotmail.com:

Ülkem ALLAH'ın indirdigi hükümlerle hükmedilsin ALLAH adem ve havvaya ilk cezası çıplak bırakarak verdi şimdi ademoğlunun haline bak laik dinsiz devlet yıkılsın cahiller haşa kahrolsun şeriat diyorlar şeriat anlamı Allah’ın emri, İlahi emir ve yasaklar gibi manalara geliyor .Şeriat Allah'ın kulları için uyğun gördüğü sistemin adı.Ne olacak Allah olmasa diyemediğin gibi ne olacak Allahın şeriatı olmasada diyemeszin.

12
11
yanıtYanıtla
ggggggseyitkalander@yahoo.com:

Çok istiyorsan arap ülkelerinde var bu dediklerin seni tutanda yok güle güle

yanıt0
yanıt0
Yavuz Selimselim2@hotmail.com:

GGGGG senin istediginde yunanistanda veya diger kafir ulkelerde var sen git, Turkiye muslumanlarin ulkesi,benim ecdadim kan dokerek Allah icin savasarak aldi buralari

yanıt0
yanıt0
adem yavuzademeli25@hotmail.com:

burası tc ne demek lazım derim ama yayınlanmaz ah eski analar bir görse ler neler derler neler sadece aşagıların aşagısı

15
5
yanıtYanıtla
ş.cananizmirli1700@hotmail.com:

sözde aydın, sözde sanatçı olup, ülke adım adım yıkılırken, televizyonlarda geyik yapan, halkı uyutan, korkusundan suya sabuna dokunmayan korkak bir nesil yetiştirmişiz.. saygı duyamadığımız korkak bir nesil.. ben bu adamı seyrede miyorum. içi boş geyikler baydı,, o kadar tahammüllü değilim. yıllardır televizyonda aynı proğram aynı adam. yahu o zaman ki bebeler, büyüdü çoluk çocuk sahibi oldu. insan hiç mi yeni bir şey öğrenmez, hiç mi kendini yenilemez. o kadar sene ben, evde aynı koltuğa bile dayanamam

13
4
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title