Haberler

Beyaz Futbol'un Skeci Yapıldı Ertem Şener'le Sinan Engin'in Yüzü Kireç Gibi Oldu

Güncelleme:

Beyaz Futbol, bu sefer skeç konusu oldu ancak kendilerini izleyen ekip bu sefer pek memnun olmadı. Herkesin güldüğü skece Ertem Şener ve Sinan Engin'in gülmemesi dikkat çekti.

Televizyon kanallarının en çok tartışılan televizyon programı Beyaz Futbol, bu sefer skeç konusu oldu. Ancak kendilerini izleyen ekip bu sefer pek memnun olmadı herkesin güldüğü skece stüdyodaki Ertem Şener ve Sinan Engin'in gülmemesi dikkat çekti.

İSİM VERMEDEN SKECİNİ YAPTILAR

İsim vermeden Beyaz Futbol programını skece konu edinen Üç Adam ekibi programın ismini de Futbol Harbi koydu. 3 Adam programının Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde Futbol Harbi isimli skeçte Beyaz Futbol'da kullanılan dil de mizahi bir şekilde anlatıldı.

YÜZLERİ MAHKEME DUVARINA DÖNDÜ

Sunuculuğunu Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın yaptığı programın bu hafta yayınlanan bölümünde yayınlanan skeç sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Ancak Ertem Şener'in ve Sinan Engin'in oynanan ve herkesin güldüğü skece gülmemesi dikkat çekti. Stüdyoda skeci izleyen Sinan Engin ve Ertem Şener'in memnuniyetsizlikleri yüz ifadelerinden belli oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

sinan engin ertem şener Spor Haberler

500

Yorumlar (46)

gs:

zaten utanıyom bu beyaz futboldan futbol bılmeyen adamlar devletin gücünü alan melih gökçekın kanalında borazanlık yapıyo özellikle ahmet çakar denilen adama

31
1
yanıtYanıtla
Metin Cavus:

Hele o Rasimin bagirmalari ve simarik halleri yokmu. Ethem zaten kukla. Ahmet Cakar bunlara nasil katlaniyor hayret ediyorum.

26
1
yanıtYanıtla
kuki:

Gercek yüzlerini gömüslerdir herhalde

25
0
yanıtYanıtla
3 HÎLALMobil-ANDROID:

lan spor programi altinda şebeklik yapiyorlar

18
2
yanıtYanıtla
sevda çolpan:

eskiden izlemiştik beyaz futbolu. artık izlemiyoruz abdülkerimden hariç hepsi dengesiz.

17
1
yanıtYanıtla
Memo:

Hic komik degiller Komik olmak icin böyle ne bilim Sempatik olmak lazim hic begenmedim 3 adammis üc yari akilli ceyrek adam Computer Nerdleri gibi Bi sivilce eksik ya O iki siskonun ses tonlarindan nefret ediyorum

4
13
yanıtYanıtla
Yu:

Seyirciye saygısızlık hepsinin elinde telefon

17
0
yanıtYanıtla
Adımmı neydi lan benim adım:

Yav çocuklar ne güzel eğlenmiş işte sizde eğlenin nolacak bu kadar ciddi olmayın

13
3
yanıtYanıtla
murat:

adamalr dogru yapmıs beyaz tv soper programı yapmıyoı kıı sevbeklık yapıyolar adam gıbı sopr prgramı ısterz

12
2
yanıtYanıtla
MURAT:

Şahane program aptallar şovdan anlamazlar.Ver hiçbir anlamı olmayan tarihi dizileri afyonla.

yanıt1
yanıt4
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title