Haberler

Beyaz Bayraklar Sahiplerine Verildi

2006-2007 Eğitim Öğretim Yılında "Beyaz Bayrak" Almaya Hak Kazanan Okullara Düzenlenen Törenle Ödülleri Verildi.

2006-2007 eğitim öğretim yılında "Beyaz Bayrak" almaya hak kazanan okullara düzenlenen törenle ödülleri verildi.

İl Sağlık Müdürlüğü'nde yapılan törene Vali Yardımcısı Hasan Ersan, Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Türken, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kaya ve şube müdürleri ile okul müdürleri katıldı. Vali Yardımcısı Ersan, 2006'da Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği 'Beyaz Bayrak' projesi uygulandığını ifade ederek, proje çerçevesinde 46 okulun bayrak almaya hak kazandığını söyledi. Bu başarının önümüzdeki yıllarda daha fazla kurum ve kuruluşa yayılması arzusunda olduklarını belirten Ersan, "Bu durum toplumsal sorumluluk anlayışının, insan olmanın ve evrensel düşünmenin bir gereğidir. Maalesef bize hayat veren kaynaklar bilinçsizce tüketilmektedir. Bu durum insanların ruh ve beden sağlığını, doğadaki canlıların yaşamsal değerini ortadan kaldırmaktadır" dedi.

İl Sağlık Müdürü İsmail Hakkı Çelik ise konuşmasında sağlıklı nesiller yetiştirilerek, toplum sağlığının korunması için gerçekleştirilen projeye il genelinde 148 okulun başvurduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Ersan ve İl Sağlık Müdürü Çelik, 'beyaz bayrak' almayı hak kazanan okulların müdürlerine ödüllerini teslim etti.

(EY)

08.11.2007 18:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title