Haberler

Best FM radyoda ayrılık! Best FM radyocusu Cem Arslan kimdir? Cem Arslan radyodan neden ayrıldı?

Güncelleme:

Ünlü radyocu Best FM radyoda ayrılık! Best FM radyocusu Cem Arslan kimdir? Cem Arslan radyodan neden ayrıldı? Detaylar haberimizde.

Best Fm radyoda ayrılık! Best FM radyocusu Cem Arslan'dan yazılı açıklama! Cem Arslan radyodan neden ayrıldı?Yaptığı yayınlar ile dinleyicilere keyifli anlar yaşatan Cem Arslan kimdir?

BEST FM RADYODA SÜRPRİZ AYRILIK

Bugün yayınlanan yazılı duyuruda dinleyicileri şaşkına çeviren haber yayınlandı. Best FM'den konuyla ilgili yapılan yazılı duyuruda, "17 yıldır Cem Arslan'la sürdürdüğümüz birlikteliğimizi karşılıklı anlaşarak sonlandırmış bulunmaktayız" denildi.

CEM ARSLAN KİMDİR?

Cem Arslan, 25 Mayıs 1970, İstanbul doğumlu,Türk radyocu. İlk ve orta öğrenimini Küçükyalı'da tamamlayan Arslan liseyi Kadir Has Lisesi'nde tamamlamıştır. Daha sonra Kadıköy'de bulunan Radyo Fener'de çalışmıştır. Bir süre sonra bu radyo satılınca işsiz kalan radyocu o dönem Kadir Çöpdemir'in başında bulunduğu Klas Radyo'da çalışmıştır. Daha sonra Best FM'e transfer olan Arslan halen bu radyoda hafta içi her sabah, 06:45-09:00 arası Gazoz Ağacı, ve 18:00-20:00 saatleri arasında Gazor adlı radyo programını sunmaktadır. Cem Arslan, 17 Aralık 2020 Tarihi İtibari İle Resmi İnstagram Hesabından Best Fm Yönetiminin Aldığı Kararlara İstinaden Karşı Açıklama Yaparak Best Fm'de ki Radyo Programcılığı Görevinden İstifa Ettiğini Duyurmuştur.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Cem Arslan Best FM Radyo Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (5)

Muhammet Ayaz:

Hak yiyen kaybetmeye mahkumdur dilerim ALLAH tan bir sıfır olurlar.alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.malı verende ALLAH alanda o.

0
0
yanıtYanıtla
Mustafa TOK:

Sebebi siyasi degildir inşallah

0
0
yanıtYanıtla
MUSTAFA ÇELİK:

CEM ARSLAN NERDE BİZ ORDAYIZ.BEST FM KAYBETTİ.

0
0
yanıtYanıtla
atınç şen:

büyük hata best fm kaybeder

0
0
yanıtYanıtla
Gülsevin almanyadan:

Cok yazik

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title