Haberler

Beşiktaş'ta Ortalık Karıştı

Güncelleme:

Trabzonspor maçında yok yere kırmızı kart gören ve yenilgide başrol oyuncusu olarak gösterilen Quresma olayında ilginç gelişmeler yaşanırken, Beşiktaş yönetiminde yer alan bir üst düzey bir yöneticinin açıklamaları kulüpte bomba etkisi yarattı.

"CEZA VEREMİYORLAR"

Başkan Fikret Orman'ı gelişmelerden sorumlu tutan yönetici, "Aldıkları ve yüzde yüz düzeldi dedikleri Quaresma'nın haline bakın. Taraftardan korktukları için ceza bile veremiyorlar. Giderken tesislere küçük abdestini yapan, sağa-sola bağıran bu adam mı düzeldi? İnsanları bu kadar saf mı görüyorlar?" dedi.

"CİCİ ÇOCUK MUAMELESİ GÖRÜYOR"

Bursaspor'a transfer olan Dzudsak'ın transferini bitirdiklerini ama Başkan Orman'ın sürekli kendisini arayıp Quaresma'yı alalım diye tutturduğunu ifade eden yönetici, "Tüm yabancılara araba olarak A4 verdik onlara biniyorlar. Quaresma'ya da bu araç verildi ama kendisi anahtarları yere attı. Hala cici çocuk muamelesi görüyor. Ama artık yeter olan biteni tüm ayrıntıları ile açıklayacağım." şeklinde konuştu.

"Kulüpten gönderilen, görev değişikliği yapılan kim varsa Başkan Orman beni adres gösteriyor. Mete Vardar, Önder Özen bunlardan birkaçıdır. Sorun başkana isterseniz." ifadelerini kullandı.

"HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIM"

Yönetim teşkil edilirken, amacının dışardan destek verip maddi yardımda bulunmak istediğini ifade eden Beşiktaş yöneticisi "Birden ne olduğunu anlamadan kendimi içerde buldum." dedi. Kulüpte yaşadığı ve gördüğü manzara karşısında hayal kırıklığı yaşadığını ifade eden yönetici "Başkan, Divan Kurulu'nda stat inşaatı için 837 işçi çalışıyor demiş. O kadar insan orada çalışsa inşaatı göremezsiniz. Bu kadarı da olmaz. Ayrıca, kimlere CEO, kimlere yöneticilik sözü verilmiş akıllara zarar." diye konuştu.

Adının yazılmasını istemeyen üst düzey yönetici yaşananlardan ötürü yönetim toplantılarına da katılmadığını belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fikret Orman Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı soda yasaklandı mı? Beypazarı sodada bor mu var? Beypazarı açıklama yaptı mı? Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona-PSG maçı şifresiz mi? 16 Nisan 2024 Salı Yayın akışı! Bugün kanallarda ne var? Bugün hangi diziler var? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mart Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (31)

FANATIK FENERLI:

Hamsiler iyiki bidefa yendiniz.kendinizi simdi buyuk takim zannedersiniz UNUTMAYIN TURKIYENIN EN BUYUK TAKIMI FENER GALATA BESIKTAS.

12
7
yanıtYanıtla
Alaattin GÖKÇE:

böyle ahlaksız bir futbolcunun, beşiktaş gibi değerli bir kulüpte bulunmasına anlam veremiyorum. En ağır ceza verilmeli ahlaksızlığını bedelini mutlaka ödemeli

1
12
yanıtYanıtla
ÜSKÜDARLI:

TARAFTAR SEVİYOR VE SAHİBLENİYOR KİMSE KUSURSUZ DEGİLDİR HATAYAPMIŞ OLABİLİR BJK BÜYÜK BİR CAMİA AFEDİCİ OLMALIDIR . BEN KENDİ DÜŞÜNCEM ORADA Bİ İLETİŞİM SIKINTISI OLDU VE HAKEMİ ANLAMADI BİLEREK KASITLI OLDUGUNU DÜŞÜNMÜYORUM. . .

7
4
yanıtYanıtla
Q7Mobil-ANDROID:

Q7 nin gönderilmesi Fikret ormanin hatasiydu.Q7 aslan gibi maclarina cikti asist ve gollerini pesi sira atti.Hatta onun ciktigi hicbir maci Beşiktaş kaybetmiyordu.Bu Haber Renkli Basin Kokuyor inanmayin.

8
2
yanıtYanıtla
kara kartal:

Beşiktaş taraftarının böyle yanlı haberlere karnı tok. hadi yavrum hadiiiiiii

8
2
yanıtYanıtla
Frankfurt:

Eşeği şiken osuruğa katlanır

8
1
yanıtYanıtla
Abdurahman özişMobil-ANDROID:

Böyle saçma haberlere inanmayın.

6
2
yanıtYanıtla
TR-A.çatlı50Mobil-IOS:

Yahu Portekizli futbolcuların bizim yerlilerden karakter yönünden hiç farkı yok. Yani % 90'ı karaktersiz. Meslek ahlakı dibe vurmuş kişiler.

7
1
yanıtYanıtla
Munez:

Ulan kaç portekizli taniyorsun eline kagit kalem versem portekiz yazarsin gercegi portugal adamamı sallıyorsunuz ulan yemin ederim bizim toplumda herkez hoca .

yanıt0
yanıt1
mete903:

Mal Querejma... Bu yaptığın tam bir mallıktı. Umarım aklını başına alırsın...

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title