Haberler

    Beşiktaş Esports Valorant espor sahnesine geri döndü

    Güncelleme:

    Beşiktaş Esports (bjkesports), Fındık Esports kadrosunu bünyesine katarak Valorant arenasına giriş yaptı.

    Geçtiğimiz aylarda Beşiktaş Esports Valorant kadrosu oyuncusu nisaY'ın, dereceli bir maçta hile kullandığı tespit edilmişti. Bu sebepten dolayı Beşiktaş Esports, Valorant kadrosunu dağıtma kararı almıştı. Böylelikle takım, Valorant sahnesinden geçici bir süre çekilmek zorunda kaldı.

    Son günlerde sosyal medyadan Beşiktaş'ın yeni bir Valorant kadrosuyla görüştüğü ileri sürüldü. Beşiktaş Esports menajeri Oytun Şentürk, aktif olarak VCT Challengers 3'te mücadele eden Fındık Esports oyuncusu MrFalin'in paylaşımının altına yorum yaparak, bu iddiaları güçlendirdi.

    Beşiktaş Esports'un paylaşımıyla birlikte iddialar doğrulandı. Başarılı kulüp, VCT Challengers 3'te Play-in karşılaşmalarına kadar çıkan Fındık Esports kadrosunu bünyesine kattığını duyurdu. Böylelikle oyuncular, Beşiktaş Esports çatısı altında oynamaya devam edecek.

    Yeni ve güçlü kadro Beşiktaş Esports çatısı altında ilk maçına 4 Mart'ta çıktı. Team Galakticos ile karşılaşan ekip, 2-1'lik skorla Play-off Karşılaşmalarında mücadele etmeye hak kazandı. Play-off mücadelesinde rakibi Cyber Skull Esports olan kadro, karşılaşmaya 6 Mart'ta çıkacak.

    BEŞİKTAŞ ESPORTS VALORANT KADROSU

    Enes 'm4rco' Karaca

    Arif 'daNN' Gümüş

    Tevfik 'iHorrible' Metin

    Furkan 'MrFaliN' Yeğen

    Anıl 'noffe' Turcan

    Playerbros ailesi olarak oyunculara ve Beşiktaş Esports'a başarılar diliyoruz.

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    valorant Beşiktaş Gamegar Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title