Haberler

Berkay Hardal Kimdir?

Güncelleme:

Meleklerin Aşkı dizisinin başrolü Berkay Hardal, ilginç bir evlilik teklifi aldı. Ayşe adındaki bir Arap hayranı, Karaköy'de bir binanın dış cephesine oyuncunun fotoğrafını bastırarak evlilik teklifi etti. Bu olay sonrasında başarılı oyuncu merak konusu oldu. Peki, Berkay Hardal Kimdir?

Meleklerin Aşkı dizisinde usta oyuncu Oya Başar ve Gülper Özdemir ile başrolü paylaşan Berkay Hardal bugün ilginç bir evlilik teklifi aldı.Ayşe adındaki bir Arap hayranı, Karaköy'de bir binanın dış cephesine oyuncunun fotoğrafını bastırarak yakışıklı oyuncuya evlilik teklifi etti. Peki Berkay Hardal kimdir, kaç yaşındadır, İstanbullu Gelin dizisinden neden ayrıldı? İşte, merak edilenler..

BERKAY HARDAL KİMDİR?

18 Kasım 1996 yılında İstanbul'da doğdu. Ümit Çırak'tan oyunculuk eğitimi alan Berkay Hardal, Star Tv'de yayınlanan başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı adlı dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. İlk deneyimine rağmen oyunculuk yeteneğini ortaya koyan Berkay Hardal dikkatleri üzerine çekti. İlk oyunculuk deneyimi sonrası Meleklerin Aşkı dizisinde başrol teklifi aldı.

Berkay Hardal Kimdir?

Berkay Hardal, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Hira Koyuncuoğlu ile 1,5 yıldır birlikte.

"BERKAY SANA AŞIĞIM, BENİMLE EVLENİR MİSİN?"

Berkay Hardal'ın, Ayşe adındaki bir Arap hayranı Karaköy'de bir binanın dış cephesine Berkay Hardal'ın devasa fotoğrafını astırdı. Habertürk'ün haberine göre, fotoğrafın üstüne "Berkay sana aşığım, seni çok seviyorum. Beyaz atlı prensim, benimle evlenir misin?" yazdıran hayranın afişini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Berkay Hardal Kimdir?

İSTANBULLU GELİN DİZİSİNDEN NEDEN AYRILDI?

İstanbullu Gelin'de Murat'ı oynayan Berkay Hardal ve eşi Bade'yi oynayan Hira Koyuncuoğlu, Sezen Aksu'nun 'Küçüğüm' şarkısı eşliğinde diziye veda ettiler. Osman'ın yurtdışına gitmesi beklenirken gelen ani karar herkesi şaşırttı. Murat, şirkette söz sahibi olacak bir pozisyona gelemeyeceğini anlayınca eğitimine devam etmek için yurtdışına gitme kararı aldı. Bade de Murat'la birlikte gitti ve iki oyuncu böylece finalden önce diziden ayrılmış oldu.

Berkay Hardal Kimdir?

Berkay Hardal Kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Berkay Hardal Karaköy Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

Annim:

Çok üzücü bir duruma geldik hidayet versin rabbim dileyen herkese ve bizlere ??

0
0
yanıtYanıtla
Vay kardeşim:

Vay arkadaş ya

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title