Haberler

    Benetton Markasının Dergisi Colors'ın Sergisi Devam Ediyor!

    Design Museum’daki sergiye gelen ziyaretçiler, insanların alışkanlık ve çelişkileriyle şekillenmiş olağanüstü hikayelerine tanık oluyor.

    Benetton'un iletişim ve araştırma merkezi Fabrica tarafından yayınlanan Colors dergisinin, "Happiness- Shit- Transport" isimli son 3 sayısından yola çıkılarak yaratılan "Happiness and other survival techniques" sergisi, Design Museum'da açıldı. 3-13 Nisan tarihleri arasında görülebilecek sergi, eşzamanlı olarak Benetton'un Londra, Milano, Barselona ve Paris'teki ikon mağazalarında da izleyiciyle buluşabilecek.

    Benetton'un "canlı vitrinleri" aracılığıyla Design Museum'daki sergiyi ikon mağazalarda izleyiciyle buluşturan vitrinler, klasik vitrinleri interaktif ekranlar sayesinde kusursuz bir multimedya deneyimine dönüştürüyor. Sergi süresi boyunca bu mağazalara gelen ziyaretçiler, Colors dergisine sahip olmanın yanı sıra insanların alışkanlık ve çelişkileriyle şekillenmiş olağanüstü hikayelerine tanık oluyor.

    İlk defa Londra Design Museum'da okuyucuya sunulan Colors'ın bahar sayısı Happiness, Prozac'tan pozitif psikolojiye, nörolojiden estetik cerrahiye uzanan farklı hikayeleriyle "zevk" konusunu ele alırken Shit sayısında da insanların hiç dile getirmediği, günlük hayatlarında konuşmadığı, görmemezlikten geldiği bir olguyu sayfalarına taşıyor. Benetton'ın sıradışı dergisinin Transport sayısında ise, ulaşımın her geçen gün biraz daha karmaşıklaştığı günümüzde, insanların bir noktadan başka bir noktaya gidebilmek için nerede, nasıl ve neden yeni şekiller keşfettiğini sorguluyor.

    Kaynak: Womenist.net / Kültür Sanat

    Barselona Benetton Milano Londra Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title