Haberler

Ben Onu Çok Sevdim 2 . Bölüm Yaşananları 17 Eylül 2013

Başvekil Adnan Menderes’in dönemin çalkantılı süreçlerinde yaşadığı siyaset yolculuğunun yanı sıra eşi ve aşkı arasında kalmasının anlatıldığı Ben Onu Çok Sevdim, 17 Eylül Salı akşamı ikinci bölümüyle ekrana geldi.

Adnan Menderes’in ölüm yıldönümü olmasının etkisi ile #adnanmenderes etiketi aldığı yorumlarla Twitter Dünya ve Twitter Türkiye TT listesinin ilk sırasına kadar yükseldi.

Dizinin ikinci bölümünde, Ayhan Aydan evinde Adnan Menderes’i beklerken, kapıyı çalanın kocası Ferit Alnar olduğunu gördü. Ferit Alnar hazırlanan özel masayı gördüğünde Ayhan’ın onu aldattığından kuşkulanarak Ayhan’a saldırdı. Bu sırada kapıya gelen Adnan Menderes ise durumu fark edip uzaklaştı.

Ardından Adnan Menderes Ayhan Aydan’a kocasını tedavi ettirme teklifinde bulundu. Fakat Aydan bu tekliften ve Menderes’in ilgisinden rahatsız oldu. Menderes’e aşık olmaktan ve kocasından korkan Aydan, oğlunu alıp Roma’ya yerleşme kararı aldı.

Etem Menderes’in bulduğu bir mektup ise ortalığı karıştırdı. Mektupta, Demokrat Parti iktidarına karşı ordu içinde cuntacı bir askeri yapılanmadan bahsediliyordu. Darbeyle birlikte kendisinin ve ailesinin asılma tehlikesiyle karşı karşıya olan Adnan Menderes, mecliste yaptığı konuşma ile korkusuzluğunu ilan etti.

Bölüm sonunda Ayhan Aydan en yakın arkadaşı Şadan’la birlikte evine döndüğünde karşısında Adnan Menderes’i buldu.

Yapımcılığını Pana Film’in, yönetmenliğini Mehmet Bahadır Er’in, senaristliğini ise Seda Altaylı’nın yaptığı “Ben Onu Çok Sevdim”de Mehmet Aslantuğ (Adnan Menderes), İdil Fırat (Berin Menderes) ve Birce Akalay (Ayhan Aydan) başrolleri paylaşıyor.

Kaynak: Star / Magazin

Adnan Menderes Türkiye Twitter Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title