Haberler

Belgrad Ormanı'nda yürüyüş yaptığı sırada bulduğu silahı incelerken kendini vurdu

Güncelleme:

Belgrad Ormanı'nda yürüyüş yaptığı sırada bulduğu silahı inceleyen bir kişi yanlışlıkla kendini karnından vurdu. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

Dün öğle saatlerinde Sarıyer'de bulunan Belgrad Ormanı'nda yürüyüş yapan Mehmet Uğur Keleş, ormanda bir silah buldu ve silahı incelemeye başladı. Keleş, bir anda silahın ateş alması üzerine karnından yaralandı. Silah sesini ve bağırma sesini duyarak olay yerine giden bir kişi, Keleş'in yerde yattığını görünce polise ve ambulansa haber verdi.

BELGRAD ORMANI'NDA BULDUĞU SİLAHLA YANLIŞLIKLA KENDİSİNİ VURDU

"SİLAHI İNCELEYİP KONTROL EDERKEN ATEŞ ALDI"

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri karnından yaralanan Mehmet Uğur Keleş'i ambulansa taşıdı. O sırada polise olayı anlatan Keleş, "Ormanda yürüyordum bir silah buldum. Silahı inceleyip, kontrol ederken ateş aldı. Karnımdan yaralandım" dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

BELGRAD ORMANI'NDA BULDUĞU SİLAHLA YANLIŞLIKLA KENDİSİNİ VURDU

"YOLDAN BİR PATLAMA SESİ GELDİ"

Belgrad Ormanı'nda doğa yürüyüşü yaptığını ve o sırada silah sesi duyduğunu söyleyen bir görgü tanığı, "Doğa yürüyüşü yapıyordum, yoldan bir patlama sesi geldi. Sesin ardından bir adamın bağırma seslerini duydum. Ardından buraya geldiğimde adamın yerde yattığını ve yaralandığını gördüm polisi ve ambulansı aradım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Uğur Belgrad Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (23)

ARTVİNLİ:

Silah namlusunun karın bölgesine çevrili silah nasıl incelenir var bir film bu işte

60
3
yanıtYanıtla
YORUM:

Ilk yerden alırken vurmuş olabilir , ama bu adam da ya hiç kafa yok silahı kurcalıyor , , yada birseylerı eksık anlatıyor

yanıt1
yanıt2
MERT:

İNANKİ YALANDIR BENDE BURAYA YAZIYORUM

32
0
yanıtYanıtla
kimki:

kim inanır buna? tabiki kadir inanır.

30
2
yanıtYanıtla
,.-.,:

bulmasi hikaye olabilir ormanda o silahi denemek isterken acemice kendini vurmus olamazmi.

26
4
yanıtYanıtla
hikayeci:

akıllı adamsın kurtlar vadisinin yeni senaristti sen olmalısın :)

yanıt8
yanıt1
GESTAPO:

Hikayeci sende yönetmeni ol reytingler tavan yapsın.

yanıt2
yanıt0
Ali kaya:

Ruhsatsız silaha benimdi diyecek hali yok

22
2
yanıtYanıtla
HAY YALANINI:

Silah kendisinin oynarken kendini vurdu. Ceza almamak için çok belli. Bu kıyafetle ormana yürüyüşemi gidilir. Kimsenin başına bir iş getirmeden kendini vurmuş bari.

19
4
yanıtYanıtla
Hakan:

Buldum ha,inananimmi?

20
3
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title