Haberler

Belediye Başkanı Yıldız'dan Konya'da Yılın Doktoru Seçilen Enver Sönmez'e Plaket

Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız'dan Konya'da Yılın Doktoru Seçilen Enver Sönmeze plaket.

Kulu Devlet Hastanesi'nde Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı olarak çalışan Uzman Dr. Enver Sönmez, 22 yıllık çalışması nedeniyle Konya'da yılın doktoru seçilmesinin ardından Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız plaket verdi.

Başkanlık makamında gerçekleşen plaket törenine Kulu Devlet Hastanesi Mehmet Doğmuş eşlik ederken, Başkan Yıldız, "22 yıldır ilçemizde görev yapmakta olan Uzman Dr. Enver Sönmez, bu grev süresince hem görev arkadaşlarıyla hem de hastalarıyla uyumlu bir şekilde çalışan, bundan dolayı hastalar ve çalışma arkadaşları tarafından takdir edilen bir arkadaşımız olup, bunun sonunda Konya'da yılın doktoru seçilesinden dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Dr. Enver Sönmez, Konya'da yılın doktoru seçilmesinin kendisini çok gururlandırdığını belirterek, katkısı olan tüm yöneticilere teşekkür ettiğini belirtti.

Yıldız daha sonra hizmetlerinden dolayı Sönmez'e plaket takdim etti. - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Enver Sönmez Bekir Yıldız Konya Kulu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title