Haberler

Belediye Başkanı acı gerçeği şehir hoparlöründen duyurdu: Hastaneler doldu, yoğun bakımlar yetmiyor

Güncelleme:

Denizli'de Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan belediye hoparlöründen vatandaşlara ''Hastaneler doldu, yoğun bakımlar yetmiyor. Önlem almazsak ölümler artacak" uyarısında bulundu.

Denizli Acıpayam'da korona vakalarındaki hızlı artış sonrası AK Partili Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, belediye hoparlöründen vatandaşlara dikkat çeken bir uyarıda bulundu.

"PERSONEL YETMEMEKTEDİR"

Sözcü'den Selami Aydın'ın haberine göre, AK Partili Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, "Sağlık çalışanlarımız da hasta ve yorgundur. Ne hastanelerde, ne de sahada personel yetmemektedir. Solunum cihazına bağlanan hastalarımız bile bir süre acillerde beklemektedir" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı acı gerçeği şehir hoparlöründen duyurdu: Hastaneler doldu, yoğun bakımlar yetmiyorAcıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan

"GENÇLERİMİZDEN DE ZOR DURUMDA OLANLAR VAR"

Bunlara bağlı olarak ölümlerin de artabileceğini belirten Şevkan, "Tez zamanda ciddi tedbirler almazsak ölümler hepimizin canını daha çok yakacaktır. Bu hastalık sadece ileri yaşları etkilemiyor. Ne yazık ki çocuk ve gençlerimizden de zor durumda olanlar var. Bu daha ürkütücü bir tablodur. Akciğer, kalp ve beyini de tutabilmektedir. Ani kalp krizleri ve felçler meydana gelmektedir. Daha birçok etkisi olduğu ortadadır" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Hulisi Şevkan Acıpayam Denizli Sözcü Haberler

500

Yorumlar (12)

Ya Allah aşkına bak Alah aşkına dedim:

şimdi bunun yolu bumu

11
6
yanıtYanıtla
ALLAHIN AŞKISI:

Devletin üst yetkilileri bir çözüm arayışına girmedikleri için böyle küçük çözümler arıyor belediye başkanları vs. Devlet, olan yolu açmazsa halk kendi yolunu çizmeye bakar işte böyle!!

yanıt4
yanıt2
Adnan:

Yanlış karar

yanıt0
yanıt0
gerçekler:

yalan

5
6
yanıtYanıtla
görüntü sanki o sahneden alınmış:

kemal sunalım filmindeki megofona çok benzettim

7
1
yanıtYanıtla
buda araştırılsın:

bu korona galiba insanların piskolejisinide bozuyo bazen ne yaptığımızı bilmez olduk

5
3
yanıtYanıtla
AHMET:

Doğruyu söylemek lazım

7
0
yanıtYanıtla
her keze lazım akıl:

Allahım sen insanlara akıl fikir ver

2
4
yanıtYanıtla
birtane deli var ona versin yeter:

tıbbende doğru, sara akıl hastalığıdır

yanıt2
yanıt1
aynen çok kişiye lazım:

Allahım sen insanlara bol bol akıl ver

yanıt3
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title