Haberler

Belçim Bilgin Dergi Çekiminde Cesur Pozlar Verdi

Güncelleme:

Kördüğüm dizisinin başarılı oyuncusu Belçim Bilgin, bir derginin çekimlerinde şimdiye kadar vermediği cesur pozlarıyla magazin gündemine bomba gibi düştü.

Fox Tv'nin sevilen dizisi Kördüğüm'de Naz karakteriyle izlediğimiz Belçim Bilgin Instyle dergisinin Haziran kapağının konuğu oldu.

Hayatına dair samimi açıklamalarda bulunan Belçim Bilgin, kendini mutlu ve iyi hissettiği bir dönemde olduğunu söylüyor.

FOTOĞRAFIN ALTINA DÜŞTÜĞÜ NOT ŞAŞIRTTI

Deniz Özgün'ün objektifine havuzun içinde verdiğı pozu paylaşan Bilgin, fotoğrafa; Hu hu!!!! Bu ne sıcak, daha çok erken değil mi bu kadar yanmak için?? En serin fotoyla selamlar" notunu düştü.

EŞİYLE BOŞANMA NOKTASINA GELDİ

Belçim Bilgin'in özel hayatında ise işler hiç de iyi gitmiyor. Eşi Yılmaz Erdoğan'la boşanma noktasına gelen Bilgin geçtiğimiz ay Ulus ve Bebek'te elinde dosya ile ev bakmaya çıkmıştı. Eşi Erdoğan'ın Köyceğiz'e yerleşmesiyle İstanbul'da oğluyla baş başa kalan Bilgin, 2.7 milyon dolarlık eve bakarken magazin muhabirleri tarafından görüntülenmişti.

İşte o fotoğraflar:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yılmaz Erdoğan Belçim Bilgin Fox Tv Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title