Haberler

Behzat Ç. 5. yeni sezon ne zaman? BluTV'den 2. sezon sürprizi!

Güncelleme:

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi 4. sezon 9. bölümüyle 19 Eylül'de BluTV'de yayımlandı. 9 bölümden oluşan 4. sezonu tamamlayan ekip ve dizi severler için BluTV'den müjdeli haber geldi. Behzat Ç. 4. sezon 9. bölüm izle, Behzat Ç. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Erdal Beşikçioğlu, Canan Ergüder ve Nejat İşler'in başrollerde bulunduğu Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi 4. sezonu geride bıraktı. Ercüment ile Behzat'ın arada kaldığı çatışmayla sezonu tamamlayan Behzat Ç. izle…

YENİ SEZON OLACAK MI?

Behzat Ç. 6 yılın ardından BluTV'de tekrar seyircisiyle buluştu. 9 bölümden oluşan 1. sezondan sonra Behzat Ç. 5. Sezon olacak mı sorusunun yanıtı da şirketten geldi. BluTv'den yapılan açıklamada, ekip yakında 2. sezon çekimlerine başlayacak ve yeni sezonun her bölümü de 60 dakikadan oluşacak. 1. sezonun tüm bölümleri 45 dakikadan oluşuyordu.

Behzat Ç. 5. yeni sezon ne zaman? BluTV'den 2. sezon sürprizi!

İnter Medya'nın yapımcılığını, Serdar Akar'ın yönetmenliğini üstlendiği, Ercan Mehmet Erdem'in senaryosunu kaleme aldığı 'Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi', Erdal Beşikçioğlu'nun müthiş oyunculuğu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Behzat Ç. 5. yeni sezon ne zaman? BluTV'den 2. sezon sürprizi!

OYUNCU KADROSU

Kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Canan Ergüder Ece, Ege Aydan, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Belçim Bilgin, Eray Eserol, Ayça Eren, Ahu Türkpençe, Kemal Burak Alper, Hüseyin Sevimli, Rıdvan Aybars Düzey, Gülşah Çomoğlu ve Kadir Çelik gibi isimlerin yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Nejat İşler Ankara BluTV Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Bülent:

Harun ve Cevdet olursa taşlar yerine oturur bunlar ve hayalet akbaba eda bunlar hep beraber olursa süper diğerleri süper oyun cu bunlarda olursa taşlar yerine oturur

0
0
yanıtYanıtla
Bülent:

Harun ve Cevdet olursa taşlar yerine oturur bunlar ve hayalet akbaba eda bunlar hep beraber olursa süper diğerleri süper oyun cu bunlarda olursa taşlar yerine oturur

0
0
yanıtYanıtla
Bülent:

Harun ve Cevdet bencede muhakkak olsun birde dizi süper arka sokaklar nasıl devam ediyor sa bu dizide devam etsin Harun ve Cevdet te tuzu biberi dizinin onlar olmadan eksik gibi arka sokaklar gibi devamını bekliyoruz saygılar

0
0
yanıtYanıtla
Muharrem.yigit:

Ben 98 bolumu. Ikinci kez izliyorumm bikmadan.seyrediyorum.ama blu tv de harun ve cevdet olmali mutoaka

0
0
yanıtYanıtla
serkan beslenti:

5. sezon ne zamana arkadaşlar.

0
0
yanıtYanıtla
Efe tekinkaya:

Eski kadro olsa ne kadar güzel olurdu :(

0
0
yanıtYanıtla
Baran:

Maalesef dizideki Harun karakteri ile Behzat karakterinin arasında küslük var. Bu yüzden Harun rolü yok dizide. Erdal Beşikçioğlu biz abiyiz affetmeye hazırız yeter ki yüzümüze çıkamayacak kadar büyük bir yanlış yapılmasın desede Fatih Arıkan(Harun) herhangi bir özür ya da barışma adımı atmamıştır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title