Haberler

Bedük Best FM'deydi

Güncelleme:

Bedük, "Bedük 10" adlı yeni albümü ile bugün 11.30-12.00 arası Best FM'de "Arzu'nun İnleyen Nağmeleri"ne canlı yayın konuğu oldu.

Arzu Çağlan ; Önce İngilizce albümlerinden konuşmak istiyorum, neler söyleyeceksin? diye sorduğunda;

"Şuana kadar 4 tane İngilizce dans müziği albümü çıkarttım, tabi Türkiye'de en iyi klibi çeksen de İngilizce dans müziği olunca yayınlayacak kanal bulamıyorsunuz, öyle olunca ve yaptığınız müziği ön plana çıkaramıyorsunuz. Benim yaptığım müzik Avrupa'da değil de Amerika'da çok daha iyi gidiyor. Hatta 2013'te 5 dalda Grammy ödüllerinde aday adayı olduk. "Yılın Elektronik Dans müziği Albümü, Yılın Şarkısı, Yılın Sıngle'ı, Yılın Çıkış Yapan Şarkıcısı, Yılın Albüm Kartonet Tasarımı" dallarında Grammy'de aday adayı olduk. Yani orada müziğim fark ediliyor, listelere de giriyorum. Ama benim için ödül, şan, şöhret çok önemli değil, asla amacım bu değil. Yaptığım müziği seviyorum, insanları eğlendirmeyi seviyorum, bu yolculuğun keyfini çıkarıyorum ve bu bana yetiyor.
İşin enteresanlığı da şu bence; Türkiye'de "Bedük"gibi bir isim ile İngilizce dans müziği yaparak, kendi firmamdan albüm çıkarıyorum.

Justin Bieber'in; "Cezmi Biber" adı ile Türkiye'den çıktığını düşünün, hiçbir kariyeri olamazdı, o yüzden ben çok iyi durumdayım" dedi.

Arzu Çağlan; Peki yeni albümüne dönelim, "Bedük 10" Türkçe bir albüm, fark var mı, anlatır mısın? sorusunu;

"Bedük 10"'da yine dans müziği yapıyorum. Bu albümde farklı dans müziği türlerini bir araya getirdim. Çok güzel funk şarkıları, disco şarkıları var, daha electro house şarkıları var. En kulüp havasına uygun şarkım "Benim Gecem", tam 2014 şarkısı hatta 2.klibi de ona çekiceğiz," diye yanıtladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Arzu Çağlan Türkiye Bedük Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title