Haberler

Bedirhan Bebeğin Anneannesi Teröristler İçin İdam İstedi

HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesinde geçen yıl üs bölgesindeki astsubay eşini ziyaretten dönerken saldırıda 11 aylık bebeği Bedirhan Mustafa Karakaya ile şehit olan Nurcan Karakaya'nın (25) annesi Suudiye Karakaya (58), olayın faili olan PKK'lı teröristin yakalandığı haberini alınca büyük...

HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesinde geçen yıl üs bölgesindeki astsubay eşini ziyaretten dönerken saldırıda 11 aylık bebeği Bedirhan Mustafa Karakaya ile şehit olan Nurcan Karakaya'nın (25) annesi Suudiye Karakaya (58), olayın faili olan PKK'lı teröristin yakalandığı haberini alınca büyük sevinç yaşadığını söyledi. Demir, teröristlerin idam edilmesini istedi.

Yüksekova ilçesinde 31 Temmuz 2018 tarihinde, otomobille astsubay eşini ziyarete giden Nurcan Karakaya ile 11 aylık bebeği Bedirhan Mustafa Karakaya, dönüş yolunda PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit oldu. Saldırının faillerinden olduğu belirtilen 'Azat' kod adlı Metin Daşdemir, bugün Yüksekova ilçesinde sağ yakalandı.

PKK'lı teröristin sağ ele geçirilmesi, Nurcan Karakaya'nın Sivas'ın Şarkışla ilçesinde yaşayan annesi Suudiye Demir'i (58) sevindirdi. Haberi duyduğunda çok mutlu olduğunu söyleyen Demir, "Teröristi yakalamışlar. Çok sevindim. Çok mutlu oldum. Ordumuza milletimize sağlık, mutluluk diliyorum. Beslemesinler, öldürmelerini istiyorum. Onların intikamını alsınlar. İdam edilmesini istiyorum. Şehitlerin acısı dinsin. Haberi alınca sevindim. Yavrumun intikamını aldılar. Kızımı özlüyorum. Günlük özlüyor ve fotoğraflarına bakıp hüzünleniyorum" dedi. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nurcan Karakaya Yüksekova Karakaya PKK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CUMARTESİ- PAZAR KAFELERE GİTMEYİN! Sosyal medyada başlatılan boykot ne? Kafeler neden boykot edilecek? Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı?
title