Haberler

Bedaş'ın Başı Magandalarla Dertte

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde sokak aydınlatma ampulleri ve kabloları kimliği belirsiz kişilerce silahla ateş edilerek kırıldı.

İnebolu ilçesine bağlı Karaca Mahallesi ile Yeni Mahalle arasında bulunan sokak aydınlatma ampulleri silah atışı yapan kişilerin hedefi haline geldi. Aydınlatma ampulleri ve kabloları kimliği meçhul kişi veya kişilerce ya yerinden söküldü ya da silahla atış yapılarak kullanılamaz hale getirildi.

Başkent Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (BEDAŞ) Kastamonu İşletme Müdürlüğü'ne bağlı İnebolu İşletme Şefliği'nin magandaların zarar verdiği aydınlatma ampullerini ve kabloları onarmak için çalışmalara aralıksız devam ettiği bildirildi.

Konuya ilişkin olarak bir açıklama yapan BEDAŞ yetkilileri, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürebilmeleri amacıyla yapılan sokak aydınlatmalarının sorumsuz kişi veya kişiler tarafından tahrip edilmesinin BEDAŞ ve memleket için büyük maliyetlere neden olduğunu söyledi. Yetkililer, memleketine bu şekilde zarar verenlere karşı vatandaşların duyarlı olmasını ve failleri en yakın mahalli kolluk kuvvetleri veya BEDAŞ birimlerine haber vermesini istedi.

(SÖ-BÖ-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title