Haberler

BBP Genel Başkan Yardımcısı  Efe Açıklaması

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe, "Kürt bizim kardeşimiz ama Kürtçülük yapanlar bizim kardeşimiz olamaz" dedi.

Efe, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım'ın BBP'ye katılması dolayısıyla bir restoranda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Yıldırım'ın partilerine geçmesinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, halka hizmet eden bir başkanla olacaklarını söyledi.

Büyük birlik hareketinin, mazlumun yanında, zalimin karşısında olduğunu ifade eden Efe, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" düşüncesiyle yollarına devam ettiklerini aktardı.

Efe, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır ziyaretini eleştirerek, "Başbakan Diyarbakır'da yapılmaması gereken şeyleri yaptı. Buradan sesleniyorum. Kürt bizim kardeşimiz ama Kürtçülük yapanlar bizim kardeşimiz olamaz. Askerimize, polisimize, öğretmenimize kurşun sıkanlarla beraber, çözüm sürecinin ne olduğunu söyleseler de ne olduğunu bizler de öğrensek. Lehimize ise 'evet' desek aleyhimize ise 'hayır' desek" diye konuştu.

Dershanelerin kapatılmasıyla ilgili tartışmalara da değinen Efe, öğrencilere okullarda yeterli derecede eğitim verilmediği için dershanelere ihtiyaç olduğunu kaydetti.

Yıldırım da Türkiye'de büyük partilerde parası olan adayların yer bulduğunu, parası olmayan adayların ise şartlar ne olursa olsun dışarıda kaldığını öne sürerek milletin sevdiği, değer verdiği, inandığı adayların ön plana çıkması gerektiğini söyledi.

"Varsın seçimleri kaybedelim ama bu birlikteliğimizi, gönlümüzdeki vatan, millet sevdasını kaybetmeyelim" diyen Yıldırım, önümüzdeki yerel seçimlerde de aday olacağını kaydetti.

Programın sonunda, Genel Başkan Yardımcısı Efe, Yıldırım'a parti rozetini taktı. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Büyük Birlik Partisi İsa Yıldırım Efe Yıldırım Mehmet Efe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title