Haberler

Bayırbucak Türkmenleri'ne Yardım

AK Parti Pazarlar ilçe teşkilatı tarafından vatandaşlar ve esnaftan toplanan yardım malzemesi Bayırbucak Türkmenleri’ne gönderildi.

Ak Parti Pazarlar ilçe teşkilatı tarafından vatandaşlar ve esnaftan toplanan yardım malzemesi Bayırbucak Türkmenleri'ne gönderildi.

Zor kış şartları altında savaşan Bayırbucak Türkmenleri'nin ihtiyaç duydukları yardım malzemelerini temin için AK Parti Pazarlar İlçe teşkilatı tarafından başlatılan yardım kampanyasına hayırseverler, esnaflar ve vatandaşlardan büyük destek geldi. Toplanan yardım malzemeleri ise gençler tarafından bir Kamyona yüklendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan, İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, AK Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Müftüsü Mustafa Türköz'ün yaptığı dua ile yardımlar Bayırbucak Türkmenleri'ne ulaşmak için yola çıktı.

AK Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci, " Yanı başımızda zulme karşı direnen Bayırbucak Türkmenlerinin yardıma ihtiyaçları var. AK Parti Genel Merkez Sosyal İşler Başkanlığı öncülüğünde Türkmen 4kardeşlerimiz için her türlü kuru gıda, kıyafet gibi malzemelerden oluşan yardım kampanyası başlattık. Bu kısa süre içerisinde tüm teşkilatımızı harekete geçirerek kampanyamızı yürüttük. Hem teşkilatımızın hem de ilçe halkımız İlçe halkımız birlik ve beraberlik içerisinde Bayır Bucak Türkmenlerine karşı gösterdiği hassasiyet sayesinde yardım malzemelerini topladık. Bayırbucak Türkmenleri bizim canımız, kanımız ve kardeşimizdir. Onlar için yapmamız gereken daha çok şeyler var. Kampanya sürecinde yardımlarını esirgemeyen ilçe halkımıza, kampanyanın başladığı ilk günden itibaren özveri ile çalışan teşkilat mensubu arkadaşlarıma, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının çalışanlarına, Sivil toplum örgütlerine ve muhtarlarımıza teşekkür ederim " dedi.

Kuru gıda, çocuk bezi, battaniye ve kıyafet gibi malzemelerden oluşan yardım malzemesi Kızılay vasıtası ile Suriye'deki Bayırbucak Türkmenleri'ne dağıtılacağı bildirildi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Karaaslan Cavit Erdoğan Bilal Demirci AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title