Haberler

Bayındırlı Acılı Aileden 'Uyuşturucuya Hayır' Mitingi

İzmir'de yaklaşık bir ay önce uyuşturucu nedeniyle hayatını kaybeden 18 yaşındaki Faruk Almışlar'ın ailesi, Bayındır'da 'Uyuşturucuya hayır' mitingi düzenleyecek.

İzmir'de yaklaşık bir ay önce uyuşturucu nedeniyle hayatını kaybeden 18 yaşındaki Faruk Almışlar'ın ailesi, Bayındır'da 'Uyuşturucuya hayır' mitingi düzenleyecek. Başka aileler gibi kimliğini gizleyip köşesine çekilmek yerine uyuşturucu madde kullanımına karşı savaş açan Bayındır Ziraat Odası Başkanı Mümtaz Almışlar, duyarlı vatandaşları mitinge katılmaya davet etti.

Bayındır Ziraat Odası Başkanı Mümtaz Almışlar'ın oğlu Faruk Almışlar, yaklaşık bir ay önce hayatının baharındayken uyuşturucu nedeniyle yaşamını yitirdi. Hayalleri yarım kalan evlatlarının ölüm haberini alan Almışlar ailesi adeta yıkıldı. Bir evlatlarını uyuşturucuya kurban veren aile, uyuşturucu kullanımıyla mücadele için çalışma başlattı. Acılı baba 39 yaşındaki Mümtaz Almışlar, 37 yaşındaki eşi Sevim Almışlar ve 17 yaşındaki küçük oğlu Mahir Almışlar, uyuşturucu kullanımının önlenmesine dikkat çekmek için cuma günü saat 14.00'de Menderes Bulvarı'nda 'Uyuşturucuya hayır' mitingi düzenleyecek. Uyuşturucu kullanımına karşı açtıkları savaşı azimle yürüten aile, duyarlı vatandaşlardan da destek istedi.

BAŞKA FARUKLAR ÖLMESİN

Mitinge, milletvekilleri, taraftar grupları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de aralarında bulunduğu binlerce kişinin katılacağını dile getiren Mümtaz Almışlar, "Mitingte, uyuşturucu ile ilgili slayt gösterileri yapılacak. Bayındırlı rap müzik grubu "Ghettoblaster' Faruk Almışlar için besteledikleri şarkıyı seslendirecek. Kimliği deşifre edilmeyecek olan daha önceden uyuşturucu madde kullanan fakat daha sonra tedavi ile kurtulan Bayındırlı bir gencin öyküsü ses kaydı şeklinde miting alanında dinletilecek. Başka Faruk'lar bu illet yüzünden ölmesin. Ailecek yaşamımızı oğlumun anısına verdiğimiz uyuşturucuya karşı savaşa adadık. Ailemle birlikte adeta acımızı kalbimize gömerek, harekete geçtik. Sesimizi duyuracağız. Bakanlara, milletvekillerine ve üst düzey bürokratlara mitinge katılmaları için davetiye gönderdik. Hepsinden de olumlu geri dönüşler aldık" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title