Haberler

Batmanlılar Derneğinden Yardım Etkinliği

Güncelleme:

İstanbul'da faaliyet gösteren Batmanlılar Derneği, Ramazanda ve Bayramda, İstanbul'da yaşayan Batmanlılara yardım paketleri dağıttı.

İstanbul'da ikamet eden Batmanlı ailelere yardım

İstanbul'da zor şartlarda çalışan vatandaşlar için yardım etkinliği düzenleyen Batmanlılar Derneği (BADER), anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Batmanlı iş adamlarının katkılarıyla muhtaç Batmanlı ailelere ve yurttaşlara çeşitli ayni yardımlar yapıldı.

Yapılan yardımları bayram öncesi dağıtan BADER yöneticileri, dağıtılan yardım paketlerinin sembolik olduğunu belirterek, "Az da olsa vatandaşlarımızın ve hemşehrilerimizin yanında olmak bizleri mutlu ediyor" dedi.

BADER'den yapılan açıklamada " İstanbul'da yaşamak ne kadar güç olduğunu yaşayan bilir, kimi sabahtan akşama kadar iş bulma peşinde koşarken, kimi yine sabahtan akşama kadar güneş yüzü görmeye hasret bodrum katlarda 30 TL yevmiye ile çalışır ve maalesef kimi de bir lokma ekmeğe muhtaçtır. Biz BADER olarak bunu düşünerek İstanbul'da yaşayan yüzlerce vatandaşlarımıza azda olsa ihtiyaçları gidermeye çalıştık. Bu yardımda desteğini bizden esirgemeyen değerli Batmanlı işadamlarımıza Zivuzer Tekstil Sahibi Mehmet Emin Kılıç, Cihan Tekstil Sahibi Naim Kaya, Robi Tekstil Sahibi Rıdvan Demir, Davut Günaydın ve Abdulkadir Kaya'ya teşekkürlerimizi sunarken yardım alan vatandaşlarımıza da afiyet olsun ve iyi günlerde kullanmaları dileriz. Ayrıca İstanbul'da yaşayan Batmanlı vatandaşlarımıza iftar yemeği verdik. İftar yemeğine katılan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Batman medyasına da BADER yönetimi olarak teşekkür ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Temsilci / Yerel

İstanbul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title