Haberler

Batman Valisi Şahin, vatandaşlarla görüştü

Güncelleme:

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, "Mahalle Buluşmaları" programı kapsamında vatandaşlarla görüştü.

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, "Mahalle Buluşmaları" programı kapsamında vatandaşlarla görüştü.

Mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmek, mahalle sakinlerinin görüş ve taleplerini dinlemek için Batman Belediyesinin düzenlediği "Mahalle Buluşmaları"nın 25'incisi Aydınlıkevler Mahallesinde gerçekleştirildi.

Aydınlıkevler taziye evinde düzenlenen programda Vali Şahin, Batman'da 450 bin metrekare kilit parkı döşediklerini söyledi.

350 bin metrekare parke taşı çalışması için de ihaleye çıkılacağını dile getiren Şahin, toplamda 800 bin metrekare kilit parke taşı çalışması yapacaklarını aktardı.

Şahin, "Batman tarihinde bu kadar kilitli parke taşı yapılmamış. Bakın bu şehre, bu mahalleye nasıl ihanet etmişler. Koca mahallede bir metrekare park yok. Bu mahalle yaklaşık 60 yıllık mahalle." dedi.

İmarsız şehir olamayacağını dile getiren Şahin, şunları kaydetti:

"Binaları yan yana dikerek şehir olmaz. Burada basketbol sahası olması lazım. İnsanların oturacağı parklar ve bankların olması lazım. Okul da lazım ama hiçbirini yapacak bir metrekare yer yok. Başka mahallerde de dile getirdiğimiz gibi tekrar ifade etmek istiyorum. Arsa probleminin farkındayız." diye konuştu.

Mahalle muhtarı Abdülkerim Ak ise mahallede anaokulu, ortaokul, park, ağaçlandırma yapılması, kanalizasyon ve su şebekesinin yenilenmesi taleplerini iletti.

Toplantıya, Belediye Başkan yardımcıları Ali Osman Bilgili ve Muzaffer Özkan, belediye birim müdürleri ile kurum temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Batman Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title