Haberler

Batman'daki Mayın Tuzağında Ölü Sayısı 4'e Çıktı

Batman'ın Sason İlçesinde Bir Yolcu Minibüsünün, PKK Terör Örgütü Tarafından Döşenen Mayının Üzerinden Geçmesi Sonucu Meydana Gelen Patlamada Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 4'e Çıktı.

Batman'ın Sason ilçesinde bir yolcu minibüsünün, PKK terör örgütü tarafından döşenen mayının üzerinden geçmesi sonucu meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e çıktı.

Sabah saatlerinde Yücebağ beldesinden Sason ilçe merkezine seyreden Rıza Bozkurt yönetimindeki 72 M 0780 plakalı minibüsün, üzerinden geçtiği mayının patlaması sonucu Mahmut ve Mehmet Arslan, Medeni Çelik, Veysi Gün ve Nihat Çakıcı isimli 5 kişi yaralanmıştı. Olayda; Selim Çelik, Mehmet Can Yaşar ve Abdülmecit Akman ise hayatını kaybetmişti. Olayda yaralananlardan durumu ağır olan Mahmut ve Mehmet Arslan ile Medeni Çelik helikopterle Diyarbakır'a sevk edilmişti. Yaralılardan Medeni Çelik, Diyarbakır Askeri Hastanesi'ndeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Medeni Çelik'in hayatını kaybetmesiyle birlikte olayda ölenlerin sayısı 4'e yükseldi.

(MŞY-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title