Haberler

Batı Bölgeleri Yarından İtibaren Yağışlı

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin Batı Kesimlerinin Yarından İtibaren Yeni Bir Yağışlı Havanın Etkisine Gireceğini Belirterek, Vatandaşları Uyardı.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin batı kesimlerinin yarın yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceğini belirterek,PPerşembe ve cuma günleri için batı bölgelerinde etkili yağış beklendiği uyarısında bulundu.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz hafta sonundan bu yana Türkiye büyük bir bölümünde görülen sağanak yağışlar bugün kuzeydoğu bölgelerde etkili olmaya devam ediyor. Son 72 saat içerisinde bazı merkezlerde ölçülen yağış miktarları; Dalaman (Muğla) 165, Sinop 94, Sarıyer (İstanbul) 92, Kocaeli 80, Fethiye 78, Yozgat ve Cide (Kastamonu) 54, Antakya 53, Çarşamba (Samsun) 52, Alanya 51, İzmir 47, Marmaris ve Anamur 42, Rize 41, Zonguldak ve Kuşadası 35, Hopa (Artvin) 30, Etimesgut’da (Ankara) 29 kilogram kaydedildi.

ESKİSİ GİDİYOR, YENİSİ GELİYOR

Kuzeydoğu kesimlerinde görülen yağışların bugün Türkiye’yi terk edeceği, ancak yarından itibaren batı bölgelerin yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği bildirildi. Marmara’nın Batısı, Kıyı Ege, Batı Akdeniz Kıyıları ile sabah saatlerinde hafif olmak üzere Isparta, Afyon, Kütahya, Eskişehir, Bolu, Ankara’nın batı çevrelerinde yarın yağmur ve sağanak yağış bekleniyor.

Marmara, Ege, Batı ve Orta Akdeniz, İç Anadolu’nun Güney ve Batısı ile Batı Karadeniz’de perşembe günü görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, Marmara, Ege ve Göller yöresi ile Eskişehir çevrelerinde etkili olacağı tahmin ediliyor.

Marmara, Ege, Batı ve Orta Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı cuma günü de yağışlı geçecek. Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların, Marmara, Ege, Göller yöresi, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz’de etkili olması bekleniyor.

SICAKLIK DÜŞECEK

Yağışların hafta sonunda da yurdun kuzey ve iç kesimlerinde aralıklarla devam edeceğini belirten Meteoroloji, hava sıcaklığının; yarın tüm yurtta biraz artması, ancak perşembe gününden itibaren yağış alan bölgelerde yeniden azalmaya başlaması beklendiğini bildirdi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title