Haberler

Bate Borisov-Fenerbahçe Maçının Ardından

UEFA Avrupa Ligi 2.tur mücadelesinde Belarus ekibi BATE Borisov kendi sahasında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı.

UEFA Avrupa Ligi 2. tur mücadelesinde Belarus ekibi BATE Borisov kendi sahasında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan BATE Borisov'un Teknik Direktörü Viktor Goncharenko, 3. dakikadan itibaren 10 kişiyle mücadele eden Fenerbahçe karşısında güzel oynamalarına karşın kazanamadıklarını söyleyerek, "Rakibimizin kırmızı kart görmesi bizim için avantaj olabilirdi. 10 kişiyle mücadele eden Fenerbahçe'ye karşı 11 futbolcumuz vardı. Çok baskı da yoktu. Güzel oynadık ama maalesef beraberlik oldu" dedi.

İstanbul'daki maçta kendileri adına daha iyi bir sonuç olabileceğini kaydeden Goncharenko, "Ama şimdi bunu tahmin edemeyiz" diye konuştu.

Fenerbahçe karşısında hızlı oynayamadıkları için gol bulamadıklarını anlatan Goncharenko, "İstanbul'da bizim en önemli avantajımız bana göre galibiyet isteğimiz olacak. Bir haftalık hazırlık dönemimiz var. Umuyorum ki ikinci maç bizim için daha iyi olur" ifadelerini kullandı.

Belaruslu teknik direktör 16 Şubat'ta Türkiye'ye giderek daha önce kamp yaptıkları Antalya'da yeniden kampa gireceklerini ve 21 Şubat'taki rövanş için 20 Şubat'ta İstanbul'a geçeceklerini bildirdi. - MİNSK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bate Borisov Fenerbahçe Belarus Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title