Haberler

Başörtüsünü çıkaran Hanife Gürdal "İyice soyundun" eleştirilerini tiye aldı

Güncelleme:

Tesettürden çıkan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, sosyal medyadan kendisine gelen "İyice soyundun" eleştirilerini tiye alan bir paylaşım yaptı.

Başörtüsünü çıkarmasıyla olay olan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, son paylaşımıyla dikkat çekti. Açıldığı için tepkilerin hedefi olan Gürdal, gelen eleştirileri umursamadığını gösteren bir paylaşıma imza attı.

İZDİVAÇ PROGRAMIYLA TANINMIŞTI

Önce ATV'de yayınlanan Esra Erol'da tanınan daha sonra programdan kovulduktan sonra Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programına transfer olan gelin adayı Hanife Gürdal'ı tüm Türkiye tesettürlü olarak tanımıştı.

Başörtüsünü çıkaran Hanife Gürdal 'İyice soyundun' eleştirilerini tiye aldı

BAŞÖRTÜSÜNÜ ÇIKARMA KARARI ALDI

Yarışmada sergilediği tavırlardan dolayı dikkat çeken, programdan sonra da paylaşımları ve yaptıklarıyla gündemdeki yerini koruyan Hanife Gürdal, radikal bir kararla başörtüsünü çıkarma kararı almıştı.

Başörtüsünü çıkaran Hanife Gürdal 'İyice soyundun' eleştirilerini tiye aldı

"GİTTİKÇE AÇILIYORSUN"

Eski Instagram hesabını kapatarak yenisini açan gelin adayı, buradan açık fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor. Tesettürden çıkma kararıyla bir kesimin tepkisini çeken Gürdal, eleştiri yağmuruna tutulmuş, "Gittikçe açılıyorsun" yorumlarına maruz kalmıştı.

Başörtüsünü çıkaran Hanife Gürdal 'İyice soyundun' eleştirilerini tiye aldı

"BEN SADECE BAŞIMI AÇTIM" DEMİŞTİ

Açıldıktan hemen sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan Gürdal "Ben sadece başımı açtım, kıyafetlerim usturuplu" demişti.

Başörtüsünü çıkaran Hanife Gürdal 'İyice soyundun' eleştirilerini tiye aldı

"HANİFE HANIM İYİCE SOYUNDUNUZ"

Hanife Gürdal, gelen tepkiler üzerine imalı bir paylaşım yaptı. Gürdal "Oooo Hanife hanım iyice soyundunuz" notuyla gelen eleştirileri tiye aldı.

Başörtüsünü çıkaran Hanife Gürdal 'İyice soyundun' eleştirilerini tiye aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hanife Gürdal Zuhal Topal Esra Erol Haberler

500

Yorumlar (337)

IBO:

ulan sizene, kim ne giyiniyosa giyinsin, ne kadar acik, ne kadar kapali. Baskalarin hayatiyla yorum yapmayi birakip, kendi hayatiniza bakin artik

213
185
yanıtYanıtla
Şenol:

yav hehe

yanıt30
yanıt16
foxess:

bunun gibi şarlatanların üzerinden topluma mesaj veriliyor ise bu toplum bu gereksiz e ayar verir sen önünden ye

yanıt85
yanıt11
Bilirkişi:

İbo efendi , biri senin annenin veya kızkardeşinin maskesinì yapıp ortalıkta saçmalık işler yapsa hoşuna gider mi? Asıl sorun insanların özgürlüğü değil. Böyle şarlatanların yazılan senaryoyu çok iyi oynayıp zaten içi boşalmış millete bunu yedirmesi.

yanıt113
yanıt10
abuzer kadayıf:

isteyen istediğini giyiyor zaten. kapalıydı açılmış. kimse tekrar zorla tesettüre sokmuyor kadını. ama ne yaşayacaksa kendi başına yaşasın. şarlatanlık yapmasın

yanıt94
yanıt6
boş işler...:

başkası hakkında yorum yapmayalım. . . güzel. . ama o başkası da hayatını bizim gözümüze sokmasın benim önünde yaşamasın o zaman. . . evleniyor bir reklam, boşanıyor bir reklam, veriyor bir reklam, vermiyor bir reklam. . sonra da yorum yapma. . .

yanıt81
yanıt14
DİYAR:

BAŞKASININ DERDİ BAŞKALARININ BUNU GÖRÜP HAYATINA UYARLAMASIYSA BU PROBLEM HERKESİNDİR SAVAŞ DÜŞMANA BENZEYİNCE KAYBEDİLİR BU TİPLERDE İÇERDEKİ MÜNAFIK DÜŞMAN SINIFINDAN

yanıt1
yanıt2
çok şükür:

Allah nasıl nasıl da taşıyamadığı için türbanı ondan aldı ibretle izleyin o sanar ki ben çıkardım türbanı

49
2
yanıtYanıtla
Ahmet:

Baş örtüsü kurtuldu senden

48
0
yanıtYanıtla
Meltem seven:

Zaten haketmiyordu örtuyu kurtuldu örtu ondan çok şükür

yanıt20
yanıt0
Tüm 337 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title