Haberler

Basketbolda Türkiye'nin Avrupa'da Kazandığı İlk Büyük Başarıyı O Dönemin Sporcu, Yönetici ve Teknik...

Serhan TÜRK-İstanbul-DHATürkiye'nin Basketbolda kazandığı ilk uluslararası kupa olan Koraç Kupası'nın 20.yılı için İstanbul'da özel bir gece düzenlendi.

Serhan TÜRK-İstanbul-DHA

Türkiye'nin Basketbolda kazandığı ilk uluslararası kupa olan Koraç Kupası'nın 20.yılı için İstanbul'da özel bir gece düzenlendi. 20 yıl önce o dönemki adı ile Efes Pilsen olan takımın teknik kadrosu, oyuncuları ve yöneticililerin katıldığı gecede Koraç Kupası'nın kazanılması nedeniyle 20.yıl pastası kesildi.

Geceye o dönemin yöneticilerinden olan Doğan Hakyemez, teknik kadrosundan Aydın Örs, Ergin Ataman, Oktay Mahmuti, oyuncularından Ufuk Sarıca, Mirsad Türkcan,Tamer Oyguç gibi önemli isimler katıldı.

UMARIM 30'ÜNCÜ, 40'INCI, 50'İNCİ YILLARIDA KUTLARIZ

DHA'ya özel açıklamalarda bulunan dönemin yöneticilerinden Doğan Hakyemez 20. yılını doldurduğumuz bu büyük zaferin kutlamasını yapmak istedik. O dönem birlikte çalıştığımız tüm teknik kadro ve oyuncularımızda birlikte olmayı planladık. Umarım 30'üncü, 40'ıncı, 50'inci yılları da kutlarız şeklinde konuştu.

TÜRK BASKETBOLU AÇISINDAN TARİHİ BİR DÖNÜM NOKTASI OLDU BİZİM KORAÇ KUPASINI KAZANMAMIZ

Geceye katılan bir başka önemli isim olan ve Efes Pilsen'in o dönemki antrenörü olan Türk Basketbolunun önemli isimlerinden Aydın Örs'te açıklamalarda bulundu. Aydın Örs Türk basketbolu açısından tarihi bir dönüm noktası oldu bizim Koraç Kupasını kazanmamız. O büyük zaferden 20 yıl sonra aynı ekip ile bu günü kutlamak çok güzel gerçekten. Eski dostlarla tekrar bir araya gelmek o günleri anmak çok güzel bir duygu. Tabii o dönemden aramızdan ayrılan isimlerde var. Onları da hiç bir zaman unutmayacağız. Bu organizasyonu yapmamızda katkısı olan bizleri buraya toplayan Tamer Oyguç ve Doğan Hakyemez'de özel teşekkürlerimi iletiyorum ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğan Hakyemez Aydın Örs İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title