Haberler

Hannibal koca, karısının parmağını ısırarak koparttı

Güncelleme:

Başkent Ankara'da bir koca yaptığı hareketle Hannibal filmini akıllara getirdi. Söz konusu koca, tartıştığı eşinin sağ el orta parmağını ısırarak koparttı.

Ankara'da karısı F.K ile kavga ettiği esnada sağ elinin orta parmağını ısırarak kopardığı iddia edilen K.K isimli koca polis ekiplerince gözaltına alındı.

ANNE, BABA-OĞUL KAVGASINA KARIŞINCA PARMAĞINDAN OLDU

Başkentte yaşanan bir olay akıllara korku filmi Hannibal'ı getirdi. Mimarsinan Mahallesi 133. Sokakta ikamet eden K.K ve F.K isimli karı koca kavgası kanlı bitti. Edinilen bilgilere, oğlu ile tartışmaya başlayan baba K.K bir süre sonra kavga etmeye başladı. Anne F.K ise araya girerek kavgayı sonlandırmak istedi ancak iddialara göre K.K karısına da saldırdı. F.K ve oğlunun iddialarına göre baba K.K, eşinin sağ elinin orta parmağını ısırarak koparttı.

KADIN PARMAĞININ KAPIYA SIKIŞTIĞINI SÖYLEDİ

K.K. ise arbede sırasında eşinin parmağının kapıya sıkışması sonucunda koptuğunu ileri sürdü. Adamın yüzündeki kan izlerinin olduğu da görüldü. Polis adamı sağlık kontrollerinin ardından ifadesini almak üzere karakola götürdü.

HANNIBAL KARAKTERİNİN HİKAYESİ

Anthony Hopkins'in canlandırdığı Hannibal Lecter karakteri Kuzuların Sessizliği ve Hannibal filmlerinde kurbanlarını ısırmasıyla filmler vizyona girdiğinde dikkatleri üzerine çekmiş ve kült olmuştu.

Hannibal koca, karısının parmağını ısırarak koparttıAnthony Hopkins'in canlandırdığı Hannibal Lecter karakteri

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara kavga Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda??????
500

Yorumlar (6)

CAN DEP:

Millet kafayi yemis...Ana Baba evlat kardes es dost akraba diye bir sey kalmamis...herkes herkese düsman olmuş...

40
1
yanıtYanıtla
VELİ:

HERKES BİR BİRİNE NEDEN DÜŞMAN OLMUŞ . DÜŞMAN OLMANIN SEBEBİ NEDİR ACABA. AİLE BAĞININ ZAYIF OLMASI YADA AİLE BAĞININ OLMAMASINDAN KAYNAKLI OLABİLİR Mİ

yanıt18
yanıt4
TE:

ADAMDA BENZİYO HA

20
1
yanıtYanıtla
lasi v Lmavi:

Millet kafayi yemis. . . Ana Baba evlat kardes es dost akraba diye bir sey kalmamis. . . herkes herkese düsman olmuş. . .

7
0
yanıtYanıtla
.:

köpek sahibi birisi de kargo görevlisinin kulağını ısırarak koparmıştı yakın zamanda.

5
1
yanıtYanıtla
aaasi V maavi:

Millet kafayi yemis. . . Ana Baba evlat kardes es dost akraba diye bir sey kalmamis. . . herkes herkese düsman olmuş. . .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title