Haberler

Başkanlar Sivrihisarlılar ile Buluştu

Güncelleme:

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Sivrihisarlılar ile bir araya geldi.

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü ve CHP Eskişehir İl Başkanı Abdülkadir Adar'ın da yer aldığı buluşmaya çok sayıda Sivrihisarlı vatandaş katıldı.

Buluşmada konuşan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, "Eskişehir'de hayata geçirdiğimiz başarılı şehircilik çalışmaları ile şehrimiz yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Büyükşehir Belediyesi olarak kırsalda yaşayan vatandaşlarımız için önemli projeleri hayata geçiriyoruz. İlçelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

"ODUNPAZARI'NDA DOĞRU İŞLER YAPTIK"

Buluşmada konuşan bir diğer isim de Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt oldu. 5 yılda Odunpazarı'nda doğru işler yaptıklarını dile getiren Başkan Kurt, Odunpazarı'nda doğru işler yapmaya devam etmek istediklerini vurguladı. "Türkiye'deki değişime dikkati çekmek suretiyle Eskişehirlilerin bize sahip çıkacağına inanıyorum" diyen Başkan Kurt, Odunpazarı'nda 5 yılda gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı. Odunpazarı Belediyesi'nde 170 araçlık dev bir filo kurduklarını kaydeden Başkan Kurt, bu 170 aracın mülkiyetinin de Odunpazarı Belediyesi'ne ait olduğunu söyledi. Kiralık araç dönemine son verdiklerini dile

getiren Başkan Kazım Kurt, "İktidarla uyumlu olmadığı halde kaynak bulan, yaratabilen bir ortam sağladık. Doğru işler yaparsanız İller Bankası size istediğiniz kadar kredi veriyor, vermek zorunda çünkü belediyelerin bankası. Diğer belediyeler bizim yaptığımızı yapamıyor ya da bizim 5 liraya yaptığımız işi 25 liraya yapıyor. Çok fazla para harcamaz, çok iyi kaynak yaratmak çok iyi yönetmek anlamına gelmiyor" diye konuştu. Başkan Kurt, yeni dönemde sosyal, sanat ve kültür ağırlıklı belediyeciliği büyüterek devam ettireceklerinin altını çizdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Alaaddin Yılmaz Kazım Kurt Odunpazarı Eskişehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title