Haberler

Bodrum'da Başkanlar Oylarını Kullandı

Güncelleme:

Bodrum'da 30 Mart yerel seçimleri için sandığa giden başkanlar oylarını kullandı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, oy kullanma işleminin ardından yaptığı açıklamada; seçim atmosferinde herhangi bir tartışma, kavga yaşanmadığına dikkat çekerek, "Tabi ufak tefek söylemler olacak." diyerek diğer adaylara da başarılar diledi.

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Kapanan Yalıkavak Belediyesi Başkanı Mustafa Saruhan ile Yalı Çiftlik Belediye Başkanı İsmail Altındağ ve Bodrum Eski Belediye Tuğrul Acar oylarını kullandı. Başkanlar huzurlu bir seçim olmasını dileyerek oylarını sandıklara attı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Ayşegül Sevim Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi'nde oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Seçim çalışmalarının Bodrum'a yakışır şekilde devam ettiğini ifade eden Başkan Kocadon yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Birçok şeyin yerine oturacağını, artık insanların birlik ve beraberliğini öteleştirmeden kucaklaşacağımız bir seçim olmasını düşünüyorum. Bu seçimde Bodrum Yarımadası'nın da bunun en güzel örneğini sergileyeceğine inanıyorum. Biz zaten bunu hep dile getirdik; Bodrum Türkiye'nin dünyaya açılan en medeni kapısı. Eğer buralarda olay olursa zaten bu işi bırakmak lazım… Gördüğünüz gibi son 1 aydır seçim atmosferimizde hiçbir olayımız yok, tartışma yok, kavga yok. Tabi ufak tefek söylemler olacak. Ben bütün arkadaşlara başarılar diliyorum. İyi ve güzel bir şekilde yürüttüğümüz bu seçim kampanyasında centilmence davrandıklarından dolayı da kendilerini tebrik ediyorum."

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Altındağ Mustafa Saruhan Mehmet Kocadon Bodrum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title