Haberler

Başkan Yücelik'ten Kadınlar Günü Mesajı

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Erzurum Kent Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte stant açtı.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Erzurum Kent Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte stant açtı.

Erzurum'daki kamu kurumlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının da stant açtığı etkinlikte ETSO Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) tanıtıldı ve kurulun vizyon, misyon ve faaliyetlerini içeren broşür dağıtıldı. ETSO İş ve Endüstri İlişkiler Uzmanı Mehtap Yarbaşı standı ziyaret eden kadınlara kurulun amacı ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Mehtap Yarbaşı, 19 Haziran 2009 tarihinde ETSO bünyesinde 10 üye ile oluşturulan kurulun bugün, Erzurum'da faaliyet gösteren işletmelerin temsilcilerinden oluşan 35 üye ile faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade etti. Kadın girişimciliği konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan Kadın Girişimciler Kurulu'nun istişari bir kurul olduğunu belirten Yarbaşı, kurulun aynı zamanda kadın girişimcilere eğitim, kapasite geliştirme desteği ile girişimci fikirlerini hayata geçirmelerinde destek sağlamayı ilke edindiğini vurguladı.

YÜCELİK; "KADINLAR YAŞAMIN HER ZORLUĞUNU OMUZLARINDA TAŞIYOR"

Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, ülkeyi aydınlık yarınlara taşıyacak en büyük gücün kadınlar olduğunu belirterek, "Kadınlarımızın, ailede olduğu gibi ekonomide ve toplumsal yaşamda da çok daha aktif rol almasını arzu ediyoruz" dedi. Yücelik, toplumun en önemli yapı taşının aile, ailenin de en önemli unsurunun kadın olduğunu dile getirdiği mesajında, kadınların, tabiatı gereği annelik gibi kutsal bir görevi üstlendiğini ve bunun yanı sıra yaşamın her zorluğunu omuzlarında taşıdığını söyledi.

Kadınların, iş ve toplumsal yaşamın her alanında daha fazla yer alarak toplumun gelişmesine ve kalkınmasına büyük katkı sağlayacağını anlatan Başkan Yücelik, bu sebeple kadın girişimci sayısının artmasının bu anlamda büyük önem taşıdığını vurguladı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Lütfü Yücelik Yarbaşı Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title