Haberler

Başkan Yazgı Kırşehir'de İncelemelerde Bulundu

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ekibiyle birlikte Kırşehir'de incelemelerde bulundu.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ekibiyle birlikte Kırşehir'de incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karahancı ve Refik Gündoğar ile birlikte Komşu il Kırşehir'e bir ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Kırşehir Belediyesi'ne geçen Başkan Yazgı ve ekibi, Kırşehir Belediye Başkan Vekili Veli Şahin ile görüştü. Kırşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırım ve spor kompleksine geçen Aksaray ekibine, Kırşehir Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Sulu, Halil Tan eşlik etti. Kırşehir Belediyesi'ne ait projeleri ve devam eden yatırımları yerinde gören Başkan Haluk Şahin Yazgı ve ekibi, sırasıyla terminal binası, evlendirme memurluğu, Neşet Ertaş Kültür Merkezi, Yeşil Bant Yürüyüş Yolu, Gençlik Merkezi, Aile Yaşam Merkezi, Belediye Kampüsü içerisinde yer alan Destek Hizmetleri Müdürlüğünü ziyaret etti. Kırşehir'de yapımı tamamlanan İkizarası Kent Parkı'na geçen Başkan Yazgı ve beraberindekiler burada yaptıkları incelemeden sonra park içine inşa edilen izleme kulesine çıkarak çevre düzenlemesini inceledi. Kırşehir Belediyesi'nin spora destek projeleri kapsamında çalışmaları devam eden Tenis Kortu Kompleksine geçen Belediye Başkanı Yazgı ve ekibi, Türkiye ilk kez jeotermal enerji kaynağı ile ısınan tenis açık ve kapalı tenis kortu sahasında incelemelerde bulundu.

Kırşehir'de yapılan yatırımları çok beğendiğini dile getiren Başkan Yazgı, Aksaray için hazırladığı projeleri anlatıp, çevre illerde yapılan gezilerin çok verimli olduğuna dikkat çekti. Yapılacak olan hizmetlerde istişare yapmaya devam edeceğini söyleyen Belediye Başkanı Yazgı, istişare eden pişman olmaz mantığı ile Aksaray'a hizmet edeceğini söyledi. Yapılan ziyaretlerden sonra Kırşehir Belediye Başkan Vekili Veli Şahin, Kırşehir'e has akıllı pekmez, Cacabey Camisinin maketini Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'ya hediye edip plaket takdim etti. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Şahin Yazgı Veli Şahin Kırşehir Aksaray Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title