Haberler

Başkan Uzun'un Katıldığı Fabrika Gezileri Verimli Geçiyor

Güncelleme:

Yusuf Uzun, fabrika ziyaretlerini sürdürerek, hem çalışanlar ile öğle yemeği yiyor hem de fabrikaların üretim sürecini takip ediyor.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bu hafta da çocuk giyimi üzerine üretim yapan, Türkiye'nin ve Beylikdüzü'nün saygın firmalarından Bücürük'ü ziyaret etti ve fabrika çalışanlarıyla öğle yemeği yedi. Başkan Uzun yaptığı konuşmada, dünyada kalite düzeyinin arttığını ve üretilen ürünlerin kaliteli olması gerektiğini ifade etti. Türkiye'nin ihraç ettiği ürün kalitesinin de yükseldiğine dikkat çeken Başkan Uzun, her çalışanın performansını daha da artırarak, ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlaması gerektiğini belirtti.

"Vatandaşa En İyi Şartları Sunabilmek İçin Çalışıyoruz"

Beylikdüzü'nde yapılan hizmetlerle ilgili de bilgi veren Başkan Uzun, ilçede ikamet eden ve ilçeye çalışmak için gelen tüm vatandaşlara en iyi şartları sunabilmek için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti. Belediyenin web sitesini takip etmelerini isteyen Başkan Uzun, Bücürük çalışanlarını, Beylikdüzü Kültür Merkezi'ndeki etkinliklere davet etti.

Başkan Uzun, Genç İş Adamlarına Başarılar Diledi

Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Bürosu'na iş için başvuru yapan vatandaşların istihdam edilmesi için firma sahiplerinden talepte bulunan Başkan Uzun, "Hem iş adamına hem de çalışmak isteyen vatandaşlarımıza hizmet sunuyoruz" dedi. Bücürük A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Ünal ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rafet Ünal ile fabrikanın bölümlerini gezen Başkan Uzun, genç iş adamlarına çalışmalarında başarı diledi. Ziyarete belediye başkan yardımcıları Osman Dinç, Efrahim Yeşil, Başkan danışmanları Av. Ercan Ay ve Ayhan Başarır da katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yusuf Uzun Rafet Ünal Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title